W.E.E.K.E.N.D.

Snapshot från kylskåpet här i Casa Gizmolina.

Gooodmorgon sweeties!

Johanna är verkligen som en klocka. Prick kl.08 står hon där vid min säng varje helg och ber mig stiga upp….zzz….och själv drömmer jag om en sooooovmooorgon…får ta och önska mig en sån i julklapp tror jag ! 😉

Och igår hade vi världens mysigaste f.r.e.d.a.g.s.m.y.s.! Johanna hade med sig Juni hem på playdate efter skolan och då Siw kom för att hämta så bjöd jag på ett glas bubbles och på den vägen blev det…. De blev här hela kvällen och det blev en riktig tjejkväll med hårfix (girlsen lekte frissor på oss), Idol (vad snygg han är den där Kevin….och Gabriel…. de känns som mina favoriter, vilka är dina?), klädprovning (inte alla som har en hel butik hemma!) och härligt girltalk.  Sånna här spontana kvällar är verkligen de bästa!

Jag älskar min poncho från Chill Norway! och jag älskar Stockholm….Längtar tillbaka! (bilden är från min fotoshoot med  bästa Jonas Norén. för ett par veckor sedan).

Blusen som tittar fram under ponchon hittar du i min webshop till veckan… 

Alltså hur u.n.d.e.r.b.a.r.t. är det inte med lördag idag?!  Love, love, love it!!!  Funderar föresten på att möblera om vardagsrummet men jag vet inte….Soffan står ju så fint där framför fönstret men jag kan sakna att inte ha ett fönster rakt framför så att jag ser UT (har behov för det) + att öppna spisen lätt göms lite bakom ena fåtöljen och nu eldar jag v.a.r.j.e. kväll.  Hmm…får se hur stort prosjekt jag orkar dra igång… kanske jag bara går och lägger mig i soffan och chillar?

N.J.U.T. din lördag kära bloggvän!!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “W.E.E.K.E.N.D.”

 1. Trine says:

  Hei:)
  Hvilken størrelse har du i t-shirten fra MW for Lindex?Er den tettsittende eller litt god på størrelsen?
  Ha en strålende lørdag:)

  • gizmolina says:

   Jag har size M på min och den är loose i modellen, inte åtsittande. (om den varit tight hade jag gått för den i L). Hoppas att du får tag i en du också ! den är jätte snygg! 🙂 Önskar dig också en strålande weekend!!! Klem !

 2. Trine says:

  Tusen takk for svar. Kjøpte den på nettbutikken nå. Kjøpte både kjole og skjørt til min datter tidligere fra MW for Lindex. Var spent på kvaliteten da jeg kjøpte på nett, men ble superfornøyd. Enda finere i virkeligheten enn på nettshopen.
  Jeg elsker å kjøpe på nettet hjemme i sofaen selv om vi bor i en av norges største byer. Har kjøpt flere plagg hos deg også. Genialt! Håper butikken din på nett går så det suser 🙂
  Hva går din jobb ellers ut på? Du har en nettshop og hva gjør du mer enn det?
  Spennende å høre.
  Strålende helg til deg og dine 🙂

  Stor klem

  • gizmolina says:

   Så kul att du fick tag i den! 🙂 och det låter ju fantastiskt skönt att shoppa på nettet framför att trängas i butiker ! It´s very 2013 ! 😉 Du undrar om mitt jobb? Jag driver mitt företag som inkluderar min blogg, webshopen Gizmolina´s Closet, stylinguppdrag, uppdrag som konferencier, coach etc. Önskar dig en fantastisk dag !!! Klem!

 3. Amelie says:

  Vad har hänt med din webshop det går inte att gå in och beställa.

  Kramisar o ha en underbar lördag
  Amelie

  • gizmolina says:

   Jag ger besked så snart som den är öppen igen !!! Men, du kan gärna mejla mig så får du Gizmolina´s kontonummer så postar jag dig byxorna ! mejla på : gizmolinas@hotmail.com (samma som sist). Happy new week !!! Kram !

 4. Therese says:

  Blev det ommöblering?
  Önskar dig och din familj en trevlig lördag
  Kram

  • gizmolina says:

   Nej, jag kom inte så långt… men jag funderar fortfarande på det… så vi får se… 😉 Önskar dig en underbar start på veckan ! Kram!

 5. Anneli says:

  Hej!
  Jag är också beroende av ljuset nu när det blir mörkt tidigare och tidigare. Möblera om så du ser öppna spisen. Du får lära din dotter att låta mamma sova lite längre på lördagen. Hon verkar ju duktig på att pyssla själv eller se på lite barnprogram.
  Lycka till med ommöbleringen.
  Anneli

  • gizmolina says:

   Du har absolut en poäng i att jag borde lära min dotter att stå upp själv men jag har försökt… Tror det vore lättare om hon hade syskon för hon väcker mig aldrig när hon har kompis på övernattning… Saken är nog helt enkelt att hon vill ha sällskap. Men – jag drömmer om att hon ska stå upp själv och den dagen kommer nog snart ! 🙂 Och visst är det underbart med levande ljus ?! Jag kan inte leva utan… de skapar SÅ härlig mysfaktor i hemmet ! Önskar dig en fantastisk vecka ! Kram!

 6. Sofia says:

  Såna skor som på du har på bilden har jag letat efter! Snygga med lagom klack, vars har du hittat dom skönheterna? 🙂
  Hoppas du har en fin helg! Kram

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar skorna ! Jag hade letat såååå länge efter snygga svarta pumps som är sköna och som inte har för hög klack så det var lycka då jag hittade dessa ! 🙂 Love them !!! Shoppade hos skobutiken på Høyer, Eger här i Oslo. Hoppas att du får tag i dem för de är de skönaste pumps jag ägt ! Happy new week ! Kram !

 7. Catrine says:

  Men Johanna är så stor att hon borde kunna vara uppe ett tag själv på morgonen utan att gå o väcka dig? Våra barn har sedan 6 årsåldern gått upp o tittat på TV, lekt med något, och väntat på oss att komma upp. Du kanske kan förklara det för henne?

  • gizmolina says:

   Jag tror som sagt att det vore lättare för henne att stå upp själv om hon hade syskon för hon vill ha sällskap… Vi har pratat massor om det och jag har verkligen försökt få henne att stå upp själv / väcka pappa i stället men utan lycka…. Men var sak har ju sin tid. Snart kommer hon ju inte ens att bo hemma så det gäller att försöka gilla läget då man är i det… ! 😉 Önskar dig en strålande dag ! Kram!

   • Catrine says:

    Det är så stor åldersskillnad på vår minsta, mot de två stora. Så dom har minstingen inte haft ngt sällskap av på mornarna dock, han har sysselsatt sig själv! Det är klart Johanna kan själv också. Sluta curla nu och var bestämd. Och nog måste väl pappa duga lika bra dessutom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *