W.E.E.K.E.N.D.

Allmänt

451580_1

Glad lördag sweeties! 

Här pågår lördagmorgonmys. Mina J sitter och spelar ett nytt kul spel som vi shoppade i Köpenhamn och jag skriver handlelista, (annars glömmer jag alltid något då jag är i butiken, hopplöst…). Vi laddar inför kvällen med att uppdatera JIG på alla finalbidragen i Mello och har lurat i honom att alla ska framföra varsin dans till valfri låt i kväll framför våra middagsgäster. Ha, ha. Nejdå, han ska slippa.

Och igår kväll var vi på basket och såg BC Luleå vinna stort över jag tror det var Nässjö, har inte helt kontroll för jag satt kvar i restaurangen hela kvällen (vi åt middag där före matchen och fick så bra platser) med trevligt sällskap. Blir inte riktigt samma basketstämning då jag inte sitter på våra fantastiska platser men det var så trevligt med lite tjejhäng & vin!  🙂

17212086_10154276283220796_5199127857355460799_o

My little nyduschade darling.

17218706_10154276301020796_2792670227739175624_o

Bilden är från igår då vi körde DEN softa hemmadagen trots strålande sol ute. Härligt! 

17211989_10154276346555796_6276359826687126002_o

Se upp så du inte blir duschad! Ha, ha. Så kul spel, man duschar hunden och mitt i allt kan den börja skaka av sig vattnet. Det heter Soggy Doggy.  (J följer en youtuber som spelat spelet så därför kände hon till det, jag hade själv aldrig sett det….).

Nu ska jag göra mig klar och sen väntar, förutom mat-vin-shopping + dukning, en liten bubbel-dejt på stan innan vi ska ha gäster i kväll så ja, detta blir en riktigt festlig & kul lördag!

Önskar dig en riktigt härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “W.E.E.K.E.N.D.”

 1. Linda says:

  Hej!
  För en tid sedan frågade jag om ballongaffär och pysselbutik i Phuket. Imorgon åker mina vänner och mitt lilla gudbarn ska fira sin födelsedag där. Vet du var de ligger? Förstår att det kommit, lov, vardag och resor emellan men skulle bli så himla glad för tipsen! Kram och skön söndag!

  • gizmolina says:

   Åh förlååååååt att jag inte svarat dig. Nu skäms jag !!! Pysselbutiken ligger i Chalong och den heter Jula Place ! Då vi var där senast så var de mitt i att bygga om stället så det var KAOS och vi hittade inte lika mycket som vi brukar där…. Men nu kanske de byggt klart! (hoppas!). Och – de har öppnat ytterligare en butik ca 300 meter från Jula´s. Be dem fråga personalen så att de inte missar den! Och ballongbutiken ligger i Phuket town. Den heter Baloon´s House.

   Hoppas att de får en alldelens underbar semester och att de hittar fram till mina tips! Chalong ligger föresten ca 10-15 min med taxi från Kata, så att de har ett riktmärke… Och – ballongbutiken ligger ca 5 min med taxi från Central Festival (det största shoppingcentrat i Phuket Town).

   Önskar dig den bästa dagen Linda! och förlåt igen att jag missat att svara dig tidigare. Hade tänkt göra ett eget blogginlägg med tipsen men precis som du skriver så kom lov & resor emellan… Beklager det!!!

   Kram! 🙂

 2. Linda says:

  Ingen fara! Ett stort tack för att du svarade! Underbara tips!
  Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *