W.E.E.K.E.N.D.

Engelska Vogue juni 2013.

Goooodmorgon girls !

Men vilken l.y.x. med lördag! Eller hur?  🙂

Hjärtat bjöd på värsta sovmorgonen så jag vaknade precis. U.n.d.e.r.b.a.r.t.!  Och nu sitter jag här med en hög magasiner (torsdagens Sverige-shopping) och myser vid sidan om J som tittar på barnTV.  Nu är det ett program som jag också gillar, Just Kidding, men det är ett av få program som hon ser på NRK Super för tycker oftast att “vanlig” barn TV är “för barnsligt” så det är Disney Channel som gäller och inte Disney med Musse Pigg & Co, utan den som kör bl.a. Hey Jessie.  Inte helt my cup of tea men Johanna ä.l.s.k.a.r. det . Som tur är har vi en TV på köket också där jag kan se Nyhetsmorgon 😉

Men på tal om magasiner, hittade några ursnygga pics på Kate Moss från nya Vogue som jag bara måste visa er för de är SÅ inspirerande ! och, de får mig att ta tag i en sak jag länge tänkt att jag ska göra...

Randigt, stora örhängen,fräscha färger: me like !!!

Oslo bjuder på stråååålande sol så jag ser fram emot att sola på terrassen en stund idag. Ohhh I l.o.v.e. .the weekend ! 🙂

Njuuuut din lördagsmorgon min fina bloggvän !

P.S presenterar vinnaren av det snygga halsbandet från Glitter senare idag.

K.r.A.m.A.r.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “W.E.E.K.E.N.D.”

  1. alltid lika vackra kate… får nog leta upp den tidningen tror jag 😉 kram

    • gizmolina says:

      Ja, eller hur ? She´s a beauty ! Och jag ska absolut haffa senaste Vogue jag också (engelska Vogue är en favorit !) . Det där coveret ska sparas ! Happy söndag ! Kram !

  2. Solveig says:

    Kate Moss er egentlig ingen favoritt hos meg, men disse bildene var helt fantastiske! Vakker!! Får lyst på nye klær, ny hårsveis, trene mer osv osv 😉 Ha en fin søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *