W.H.A.T. A DAY !

Runt kl.20.45. Sista gången hjärtat öppnar entrén till min butik….

Sweeties!

OMG vilken dag jag har haft !  Att tömma butiken var , som ni helt säkert förstår, ingen lek.  Så jag kom faktiskt precis ut ur duschen.  Var tvungen att ta en Iskall dusch efter att jag packat ihop allt, kört 3 flyttlass med varubil (jo, jag hade hjälp av några handymenn) , kört lika många turer med egen bil, tvättat fönstret etc etc etc.  Ja men ni förstår ju. Och det är ALLTID sååå mycket mer än man tror.  Nu hör dessutom till saken att jag hade massor med privata ting på bakrummet så ja, det var som sagt en del att ta i … 😉

Också måste jag tacka min bästa Emma som var en ÄNGEL och spontant hoppade in i en taxi och åkte och hämtade J på AKS då jag insåg att jag inte skulle få ihop min dag. Och sen har J varit hemma hos henne och Elsa och lekt hela kvällen.  Vet inte vad jag gjort utan hennes hjälp idag så: tusen T.A.C.K. !!!

Och ett tack till.. eller 2 föresten.  Först till min underbara kund som plötsligt kom och knackade på och gav mig en flaska bubbles och tackade för all härlig shopping. Alltså HUR glad blev jag inte !!  Det gjorde min dag mitt i kaoset !  Och sen kom en annan lika underbar kund och hjälpte mig att tömma lokalen på diverse saker.  Åhhh så tacksam jag är !  Jag ser verkligen fram emot det kundevent jag ska ha då höstvarorna ankommer så att jag får träffa alla er lovely girls igen ! 🙂

Johanna ville absolut göra ett sista besök i min butik på väg hem i kväll och jag förstår henne, hon har ju varit med mig på jobb hur många lördagar som helst.  Och då hon stod där sa hon: Stackars lokalen mamma…nu blir den så ensam utan oss…  Så sött!  (J´s kjole = Chill Norway).

Tajmingen att flytta butiken kunde inte vara bättre.  I förrgår stängdes Vibesgate av från Bogstadveien och nu är det 6-8 m.å.n.a.d.e.r. (!)  med vägarbete som väntar… så, iNTE lätt att ta sig fram i området och inte speciellt mysigt heller…  (vi snackar totalt kaos).

Nej, nu ska jag packa varor som ska postas i morgon om jag hittar fram till köksbordet? Alltså ni skulle se hur det ser ut här hemma… helt galet !  det är så fullt av saker nu att jag och Johanna kan tappa bort varandra och Gucci han ser vi nog igen om typ 1 vecka då jag rensat upp i röran.  Tihi.

Passar på att önska dig en FAB fredag för jag vet redan nu att min dag blir minst lika hektisk.  Lokalen ska tömmas på det sista, städas ur och piffas till inför overtakelsen.  Whoop, whoop.

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “W.H.A.T. A DAY !”

 1. Cathrine says:

  Ønsker deg masse lykke til med 100% fokus på webshopen ☺☺
  Klem

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. ! 🙂 Detta känns riktigt bra! Önskar dig en underbar weekend ! Klem !

 2. Amelie says:

  Hej vännen! Oj så mycket jobb ni haft och så tråkigt att du stänger
  Din butik jag har sett fram emot att få komma dit o shoppa och
  träffa DIG:) hoppas allt nu kommer gå bra m din webshop.
  Stor Kram och njut av helgen Amelie

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp… detta var minst sagt 2 hektiska dagar… Men, nu är det gjort. Eller ja, ett stort jobb kvarstår för plötsligt har jag en hel butik mitt i köket / vardagsrummet men det blundar jag för i kväll och tar det i morgon istället 😉 Jag kommer att arrangera kundkvällar + happenings till hösten så då får vi en chans att ses ! Önskar dig en underbar helg fylld av lyckliga stunder! Kram !

 3. Guro Wadd says:

  Rart å komme ut av nr.16 i Vibes gate nå og se det er tomt rett over… Du kommer til å bli savnet av meg!
  Ønsker deg MASSE lykke til videre! Jeg stortrives i alt jeg har kjøpt av deg! 🙂
  Vi snakkes –Gnabo–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *