W.O.W.!!! JAG VANN!

Bonjour mes amis!

Kommer ni ihåg att jag stylat en bild på där vinsten var en resa till Paris? Well, jag VANN!!! 🙂   jag som aaaaaldrig vinner nåt. Helt fantastiskt jätte jätte kul! så nu har jag en lovely Paris weekend att se fram emot. F.a.b.u.l.o.u.s.!!! Tusen 1000 T.A.C.K. Polhem PR & Norwegian!

Och detta var dessutom bästa dagen att få vinsten på eftersom det är lite smått kaos här hemma….jag har massa jobb också ska jag egentligen resa till Stockholm i em men – vi har tid för utvecklingssamtal i skolan senare idag så nu väntar jag på svar på om jag kan få en ny dag/tid (håll tummarna).   Också är det ju zumba nu….men jag fick inte ihop det. Inte lätt att göra allt man vill alla gånger ! puh… Så, viktigt att påminna sig om att prioritera vad som är viktigast och att sedan i.n.t.e. ha dåligt samvete.

Underbara pics av Carrie i Paris.

Nej, bäst att försöka få ordning på dagen här nu. Klockan tickar…. Och just det, jag har varit och levererat kläderna som jag sålde på bloggen igår och det är alltid lika trevligt att träffa er bloggläsare!

Önskar dig en inspirerande torsdag!!! 🙂

och du, ett tips: jag shoppade mina weekend blomster redan idag för då hinner tulpanerna slå ut lagom till fredagsmyset.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “W.O.W.!!! JAG VANN!”

 1. Titti says:

  JÄTTEGRATTIS…vilken underbar vinst.
  Hoppas det löser sig med Sthlm?
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Det löste sig så nu sitter jag uppe i luften med lite chips & champagne vid min sida . Ett härligt sätt att fira vinsten på! Happy torsdag! Kram!

 2. Marianne says:

  Gratulere. Så kult. Drømmer om Paris jeg også. Gleder megvtil å se bilder derfra ;-)Klem

  • gizmolina says:

   Tack snälla! 🙂 Jag har inte varit i Paris på måååånga år så jag ser verkligen fram emot turen! och jag kommer självklart att blogga massor därifrån när den dagen kommer! 😉 Njut din dag! Klem!

 3. Anne-Jorunn says:

  Gratulerer :-)!!
  Dette fortjente du.

 4. Mona says:

  GRATTIS…Du är verkligen värd du goa glada possitiva tjej.Jag blir glad av din blogg.
  Kramar!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack!!! 🙂 dina fina ord kryddar min flight till Stockholm! sitter just nu på 10.000 meters höjd och myser. Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 5. Kristine says:

  G.R.A.T.U.L.E.R.E.R.

  Klem Kristine 🙂

 6. Wilhelmine says:

  Velfortjent, du er alltid så glad og positiv her på bloggen;) Gleder meg masse til å se bilder fra turen jeg også, kos deg i Stockholm;)) Klem W

  • gizmolina says:

   Miljoner tack!!! för både grattis och fantastiskt fina ord och härlig feedback! Nu blev jag så glad! 🙂 Sitter på flyget nu och ska strax landa… Ser fram emot fina dagar i mitt älskade Stockholm! Njuuuut din dag! Klem!

 7. Miss West says:

  Åååhh vad härligt – stort grattis till vinsten och välkommen till Sverige 🙂

 8. Cessan says:

  Tjohoo!! Stort GRATTIS till den fina vinsten fina du!! 🙂
  Hoppas att det blir en underbar resa!!
  Kramar Cessan ❤️

 9. T says:

  Grattis till vinsten! Jag ser fram emot uppdateringar från Paris!

 10. Elin says:

  Gratulerer. Håper du får en fin tur til nydelige Paris 🙂

 11. Anna says:

  Wow, så himla kul! Grattis! Plötsligt händer det 😉
  Vad ska du göra för kul i Stockholm? 🙂
  Trevlig Helg! Kraaam

 12. Erika says:

  Stort grattis till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *