We ♥ Bangtao Beach & Sunwing !


Pinkgirls goes blue 😉  Oss idag på Bangtao beach.  (håret fladdrar i vinden 😉

Phuket, Sunwing resort Bangtao, kl. 17.15, fredag em. SOL & VARMT !

Igår skrev jag världens argaste inlägg för plötsligt slutade internet att fungera hemma hos oss på vår resort IGEN ! och jag blev "oxtokig" ! grrr…. Ett av huvudargumenten då vi köpte vår fina lägenhet var att det skulle finnas fungerade internet eftersom både jag & JIG är helt beroende av det i våra jobb så ja, det är inte helt bra kan jag säga….

Men – idag är det en ny dag, SOLEN skiner och vi är på tur upp till Bangtao igen och här super MYSER vi så just nu är världen rosa och alla gråinternetmoln lyser med sin frånvaro 😉


Här sitter jag och bloggar nu. I Lime Bar på Sunwing med min lilla rosa 🙂

Jag har kopplat upp mig på trådlöst nett i "Lime Bar" vid receptionen på Sunwing och här sitter jag och njuter ett glas vitt när hjärtat sover en sen nap. Hon tycker att det är sååååå SPÄNNANDE med Lollo & Bernie på dagen att hon inte klarar att slappa av och sova 😉

Nu ska jag lägga ut en tävling i farten för sen väntar ombyte innan vi ska äta god middag och se kvällens show + dansa på minidisco innan vår chaufför hämtar oss kl. 20.

Hoppas att du njuter din dag !! och snälla – håll tummarna för att internet fungerar då vi kommer hem i kväll så att jag kan presentera vinnaren av tunikan + blogga med mååånga fler bilder från dagen + visa lite shopping 😉

Varma KRAMAR !! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “We ♥ Bangtao Beach & Sunwing !”

 1. Bina says:

  Låter som ni har det härligt. Kom själv hem från Thailand för mindre än ett dygn sedan. Njuter just nu av att vara hemma igen – tycker alltid att de första dagarna tillbaka efter en resa är mysiga.

 2. sandra says:

  Hej !! Tyvärr har jag upptäckt under alla mina vistelser i thailand i flera olika omgångar så är deras internet väldigt dåligt.

  Där min man jobbade på kontoret även där försvann internet i timmar ibland dagar och då betalade de för de dyrare nätet som ska funk hela tiden.

 3. Anonymous says:

  är det ok att komma som gäst till sunwing utan att bo där?

 4. Charlotte says:

  Har du sett att Josefine blivit tvåbarnsmamma idag? 🙂 Var lite överraskad att jag inte läste något grattis-inlägg här. Hoppas ni får en härlig helg i solen!

 5. Mia says:

  Åh vad jag blir avis på er. Vi kom hem från Thailand för tre veckor sen och vi bodde oxå på Sunwing och vi vill tillbaka…det är så himla lungt och skönt där…så himla avkopplande.

 6. dessan says:

  fyfan vad härligt det där ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *