WE ♥ SOLIGA HÖSTDAGAR.

Allmänt

Tisdag runt kl.16.15. J kan snurra runt på den här huuuur länge som helst. She love´s it !

Godmorgon bloggvänner!

Alltså hur härligt är det inte med dessa sooooliga & vackra mornar ?! Love it !!!

Jag hade precis ett långt och bra samtal med min älskade mamma och är så glad över att jag har både henne och min pappa. Tänker ofta på det att det är långt ifrån någon självklarhet att man har en mamma & pappa, speciellt med tanke på att JIG varken har sin mor eller far kvar i livet,  så jag önskar ofta att jag bodde närmare min familj så att vi fick umgås mycket mer…   Tänk på det ni som bor nära , hur lyckligt lottade ni är ! 🙂

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Polarn O. Pyret har SÅ bra kläder till lek !  igår hade J på sig klänning + tights från dem  och kofta + skor från H&M. (skorna är ett super köp! pris = 199 sek.)

Och inte en dag utan hårspänne från Prinsessefin.  (säljer de i min butik). 

Nej, nu jäklar kör vi onsdag girls. Jag känner mig peppad som tusan till att få gjort massor i dag så nu ska jag hoppa in i tigern (ja, kallar min bil det) och köra iväg ! ska bara sminka mig först, alltså en dag utan mascara och läppstift är ingen vanlig dag… är helt klart beroende och de får mig att piggna till.  Men du, vi ses snart igen och då blir det t.ä.v.l.i.n.g. !  Missa inte det !

Happy FAB onsdag girls !!! 🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WE ♥ SOLIGA HÖSTDAGAR.”

 1. casaofmia says:

  Härligt det ser ut, kram och ha en fin dag

 2. Siri says:

  Hei!
  Jeg elsker bloggen din og leser den hver dag!
  Kan du lage et innlegg om din hverdagssminke? Du er alltid så fresh og fin!

  God onsdag til deg og dine!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastisk feedback och fina ord ! 🙂 Åh nu piggnade jag till här mitt i kontorsjobbingen. Tack !!! Jag kan absolut göra ett inlägg om mitt vardags smink. Fixar det en dag snart. Önskar dig en amazing torsdag ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *