WE ♥ SUNWING BANGTAO.

Allmänt Mina Phuket tips! Thailand 2013

Johanna kom rakt från en djupdykning i poolen till fotograferingen med Lollo & Bernie och så såg hela dagen ut. Hon mixade poolbad med lek på Miniland nonstop heeela dagen så hon hade verkligen the time of her life!

Godmorgon sweeties!

Här kickade fredagen igång redan strax efter kl.05…zzz…och det är liiiite tidigt för min smak alltså. Men om jag ska se det från den ljusa sidan så innebär det att jag hinner piffa till mig + städa köket innan jag ska lämna hjärtat på skolan för vi går alltid ca 08.20 (det ringer in p.r.i.c.k. 08.30) , men bara för att jag hinner göra det så är det inte säkert att jag orkar…zzz…för jag ligger fortfarande  här i den sköna sjeselongen och myser med ELLE + Sköna Hem, behöver en soft start för att vakna till liv för jag är som ni vet i.n.t.e. någon morgonmänniska. Fast vem vet, jag kanske blir det i år?  😉

Nej, nu förflyttar vi oss tillbaka till Thailand igen tycker jag så varsågoda, här kommer ett bildregn från vår sista dag, i måndags, som vi valde att tillbringa uppe på världens härligaste familjeresort: Sunwing Resort & Spa Bangtao. Som vi älskar detta ställe!

Eftersom Sunwing ligger precis vid havet så kan jag variera poolhäng med beachchill. Love it!

Och hjärtat kan lätt springa ner till mig från Miniland om hon tex vill gunga…

…eller äta en glass.

Men hon badar bara i poolen (inte i havet) och så här såg det ut sista dagarna, hon bodde under vattnet!

Själv föredrog jag min sköna solstol och en svalkande watermelonshake. Åhhh så god den är!

Också läste jag lite i snygg Andreas nya bok och den är SÅ inspirerande!  så den blir dagen boktips!

Vi avslutade dagen med god middag på La Tasca och som förrätt flätade Johanna håret. 10 flätor blev det. Det räcker.

Efter middag + snabb dusch körde vi raka vägen till flygplatsen och konstaterade att vårt dygn uppe i Bangtao var en perfekt avslutning på semestern. 

Jag vet inte hur många gånger vi bott uppe på Sunwing Bangtao de senaste 7 åren? men måååånga är det och vi tröttnar aldrig på detta ställe.

Nej, bäst att jag hoppar i duschen nu så jag önskar dig en riktigt härlig start på den här fredagen!

Underbart med helg! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Thailand 2013 | 6 Comments

6 responses to “WE ♥ SUNWING BANGTAO.”

 1. Sara says:

  Kom också hem från Thailand precis. Så härligt att drömma sig tillbaka med dina inlägg! Du kanske inte vill svara på det men i vilket område ligger er lägenhet? Är lite intresserad av att kolla på en egen och er verkar ligga i ett bra område.

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också varit där! 🙂 Var i Thailand var ni? Vår lägenhet ligger i södra Phuket i ett område som heter Chalong. Den är inte i närheten av havet men vi ett stort vackert poolområde. Från vårt hem tar det ca 15 min med taxi till Kata beach. Det som är skönt med vårt läge är att vi inte bor “mitt i smeten”, utan på “landet”.

   Happy weekend!!! Kram!

 2. Erika says:

  Ser helt underbart ut. Melonshaken skulle jag vilja ha right now. Lika härliga och inspirerande bilder som vanligt.

  • gizmolina says:

   Tusen tack Erika! 🙂 det var verkligen lika underbart som det ser ut! och ja, den där melonshaken hade suttit fint idag…. men den hade inte riktigt passat i i detta regn & rusk.. .;)

   Önskar dig en festlig fredag! Kram!

   • Sara says:

    Tredje gången jag var i Thailand och den här gången var vi på koh samui, koh tao och phi phi. Tidigare har jag även varit i b.la kata, bangkok och på koh samet. Finns så många fina ställen men phuket är ett bra utgångsläge tycker jag. Åh saknar beachen och mina kära pineapple shakes! Önskar dig en fantastisk helg! Kram

 3. Ååååh det ser verkligen härligt ut! Och ääälskar verkligen att all maten ser så smaskig ut – det måste vara helt galet med fisk och skaldjur där nere!!! Det skulle jag gärna leva på och liiiite gyllende bubblor till det 😀

  Själv är det bokning av Mallorcaresan som står på dagens roliga fredagslista och sen en lååång promenad efter det!

  Ha en riktigt kul fredagsstart, sötaste miss Gizmolina!!!

  Kraaaaaaaaaaaam
  Angelica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *