WE LOVE GLITTER!

Allmänt

Tänk: redan november! mysigt! och check J´s bling bling halsband. Det är ett tips till julkalendern…kommer från Lindex.

GLAD lördag mina fina bloggvänner!

Åh så mysigt det var att vakna till lördag och helg idag!!! 🙂

Sen var det kanske liiiiite tidigt att bli väckt kl.07.40, men det är en helt annan sak…  Vi har myst framför TV2 Junior och jag har eldat i öppna spisen också har vi städat lite inne på Johannas rum som är ett ständigt kreativt kaos. Herregud, vilken röra det kan vara! Men det var SÅ coolt då vi var där inne för precis då lyste solen på discokulan så hela rummet strösslades av glitter!  Loooove it! och då passade jag så klart på att knipsa pics så nu ska ni få hänga med in på hjärtats rum:

De fina bokstaverna har vi shoppat hos Høstbarn.

Let´s dance !

Johanna is jumping of joy !  

Alla pom pom´s som kryddade köket på Johannas kalas (jag vet, SKA blogga det snart!) förgyller nu hjärtats rum.

J kom på att A.L.L.A. böcker skulle ut från bokhyllan och ner på sängen också satt hon där och sorterade dem. De svenska (!) och de för barnsliga skulle uuuuut så, nu ligger de i en liten hög här på köket.

Smink, parfymer, mer smink….och plånbok till veckopengen

Oslo bjuder på ett fantastiskt väder idag, strålande sol och klarblå himmel och det ger så härlig energi! Så, nu ska jag hoppa i duschen och sen ska vi girls sticka ut och fixa lite ärenden.  Ä.l.s.k.a.r. verkligen lördagar!!!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

P.S missa inte att jag bjuder på -20% på ALLT i min webshop! rabattkod: HAPPYSHOPPING20

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “WE LOVE GLITTER!”

 1. Elin says:

  Vår 2-åring har heldigvis godt sovehjerte og sov til 0830. Min venninnes sønn på 5 står opp og slår på tv selv, og foreldrene er henrykte 😉 Det er jo sååå deilig å sove litt lengre i helgene. Ha en flott lørdagskveld og takk for en fin blogg

  • gizmolina says:

   Det gör Johanna också! hon sover lätt till 8.30 – 9…. men, det gör tydligen inte hennes kompis… 😉 Och alltså gud så imponerande med ett barn som står upp 5 själv och ser på TV. Fantastiskt!!! önskar Johanna också stod upp själv ibland. Önskar dig en strålande måndag och tusen tack för fin feedback !!! Kram! 🙂

 2. Charlotte says:

  Jag är nyfiken på hur du tänker, nu är ju Johanna betydligt äldre än min snart-4-åring men ändå…
  Johanna är ju ganska “vuxet klädd” och vad jag minns så var hon tjejig och lite vuxet klädd även när hon var yngre… Min L vill bara ha jeansthigts, klänning och kjol. Hon vill platta håret (är superlockig) och/eller ha olika uppsättningar, målade naglar och vägrar ha typ mysbrallor och myströja på dagis. Hon vill gärna ha “finare kläder” typ PompDeLux-stil med tyll och spets och alltid rosa/beige/ljuslila färger…

  Det är ju jag som “gjort” henne så och för att jag har det intresset och den mkt tjejiga stilen själv…

  Får en hel del kommentarer om att jag gör henne till en docka och att jag gör henne vuxnare än vad hon är- dock är hon ju (och behandlas) som ett barn men vi gillar den stilen och vi gillar typ gå på restaurang/bio/gå på stan men hemma leker hon ju mkt och pysslar osv

  Men hur tänker du?
  Som sagt, massa kommentarer från omgivningen om att jag/vi “förstör” henne och att hon inte får bra barn….

  Älskar din blogg!
  Kram o trevlig lördag (fast d känts som söndag hela dagen :-))

  • Förlåt för att jag lägger mig i här, men jag blir så “ledsen” när jag läser sådant här. Alltså, inte det du och din dotter gör/har utan för att andra ska ha en åsikt om det. Du uppfostrar ju ditt barn så som du vill, klär henne i kläder som du tycker om. Så länge inte barn far illa, och det gör de INTE i Pomp de Lux kläder (som mina barn också har, de är 9 och 5).
   Och varför måste det ena utesluta det andra? Kan man inte få gå på bio, fika, äta middag på stan med sina barn? Det är så dumt tycker jag.
   Jag tycker det är viktigare att titta på barns uppfostran, beteende och uppförande än vad de har på sig… min son, 5 år, har både skjorta, mysbyxor och målade naglar på dagis och han är lika fin oavsett.
   Stå på er, huvudsaken är ju att ni gillar det och inte alla andra.

   KRAM från mig 🙂

   • Charlotte says:

    Tack fina du! Jag håller absolut med dej- det är ju insidan som räknas och om man ska vända på det så är det ju de andra som är mer utseendefixerade än vad jag är för jag/vi dömmer ingen/klagar på ngn vars barn har mysbrallor…

    Så ja, uppfostran och hur de är som människor borde vara viktigast- sen vad man gillar i klädväg borde komma i andra hand!

    Kram!

   • gizmolina says:

    Lotta !

    Jag är 100% enig ! 🙂 Se mitt svar till Charlotte nedan! Happy new week!!! Kram! 🙂

  • gizmolina says:

   Charlotte!

   Först: tusen tack för peppande bloggfeedback! den gör mig glad! 🙂

   Sen måste jag säga att jag aldrig någonsin har tänkt i de banor som du ber mig kommentera. Kanske för att jag aldrig har upplevt att någon i min omgivning någonsin har kommenterat min dotters stil. Och om de hade gjort det så hade jag inte tagit åt mig av det en sekund.

   Min dotter har alltid fått ta på sig precis vad hon vill. Och du skulle se hur OFTA hon har på sig strumpbyxor + shorts i skolan… typ flera gånger i veckan. Och hon äger inte ens några Pomp De luxe kläder?! så nej, det här resonemanget är svårt för mig att kommentera faktiskt.

   Min grundregel är följande:

   Johanna ska ha på sig komfortabla kläder som bjuder in till lek och hon ska självklart få känna sig fin. Om hon vill gå till skolan i klänning och lackskor en dag så får hon det (jag anser att finkläderna ska luftas ofta för barnen växer så fort och jag köper inte en fin klänning för att den ska användas 2-3 gånger) och om hon vill gå i shorts och en (enligt mig!) ful tee en annan så får hon det.

   Sen tycker jag att det är enormt kul att Johanna är intresserad av kläder och gillar att fixa sitt hår etc.

   Så – som sagt, jag tycker att barn ska få leva ut sina önskningar så länge de är inom rimliga gränser ! 🙂

   Och du, lyssna inte så mycket på alla andra. Det här är ditt liv och dina val . Stå upp för det !

   Önskar dig de bästa måndagen och en underbar vecka fylld av fina outfits! 😉

   Kramar!

 3. Karolina says:

  Hej fina du!

  Jag har nu läst din blogg i några år och jag måste säga att den är alltid lika rolig att läsa. Den sticker verkligen ut från dem andra som jag läser. Man får en massa inspiration av din blogg.
  Tänkte fråga dig vad ni ska göra med Johannas barnböcker som hon vill bli av med?
  Jag har en dotter som snart blir 2 år och jag har börjat smått med att läsa för henne.

  Kram på dig!

  • gizmolina says:

   Åhhhh vilken underbar feedback du ger mig! Tusen miljoner T.A.C.K.!!! 🙂 nu gjorde du verkligen min dag här ! Jag kommer att spara en del av barnböckerna men mejla mig gärna om du är intresserad av att köpa några… ! gizmolinas@hotmail.com Önskar dig en strålande dag! Kram!

 4. Line says:

  Takk for herlig inspirasjon- som alltid 🙂

 5. Line says:

  Hei
  Stikker stadig innom din fine blogg men ikke så flink til å kommentere. Du har så inspirerende bilder.

  Den fine vesken til din lille frøken (lilla med katt) som vises på ett av bildene kan du huske hvor den er i fra. Min lille frøken på 5 har en slik pung og jeg er helt sikker på at hun hadde blitt over seg av lykke over matchende veske. Så derfor lurer jeg på om du husker hvor du har fått vesken fra?

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för härlig feedback! 🙂 Den väskan har jag köpt på en leksaksbutik i Strömstad av alla ställen. Hoppas, hoppas att du får tag i en för den är verkligen SÅ fin ! Happy new week! Kram!

 6. Pernilla says:

  Hej!
  Härlig inspiration som alltid. Jag har en thailandsfråga. Vi ska åka 3 v till phuket i jan/feb. och har hyrt en lägenhet i nai yang. Funderar dock på att ta in på sunwing 1 el 2 nätter för sonens skull. Jag vet ju att ni älskar bangtao. Men har ni även varit på kamala? Har beslutsångest deluxe!

  Trevlig söndag

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k.!!! 🙂 Och guuuud så underbart att ha en Thailand resa att se fram emot ! Lucky you!!! Och nu ska jag göra ditt val lätt: du ska absolut boka Sunwing Bangtao ! utan tvekan! Jag har bott på Sunwing i Kamala också men Bangtao är såååå mycket mer exotiskt och mysigare och du har en fantastisk närhet till beachen / havet där (i Kamala ser du inte ens havet från poolen..) så: boka Bangtao med GOTT samvete! 🙂 Önskar dig en underbar dag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *