We love Gucci!

Allmänt

168397-474
Prinsessan i vagnen och Randi med prinsessan i magen 🙂

Det är väl inget tvivel om att jag och Randi gillar Gucci ?! 😉

Nu ska jag ta och försöka fixa mig här med hopp om att komma mig ut i kväll.. Sessan somnar ju inte förrän 21.30 nuförtiden och JIG är på ett sent jobb möte så vi får väl se hur det går… jag lever på hoppet! 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “We love Gucci!”

 1. Angel says:

  åh härliga bilder…

 2. mimey says:

  härliga bilder! en fråga bara: varför tar du aldrig bilder på din partner lr nämner honom nån gång?:P

 3. josefine says:

  Hej sweetie!! Hoppas du får jättkeuligt o att du nu kommer dig iväg, finns viljan så =) Jag ska hoppa i säng för andra gången nu! Min mobil är superlåg på batteri så svarar här för laddaren är på jobb!
  Ja 13 blir supert!!! Längtar massor, ska bli SÅ mys att ses o att de små ( stora? =)) får leka!
  TACK för tidningen, jag tänker så lika som dig, nästan obehagligt SÅ söttigt med personliga lappar!
  KRAMAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *