“Wedding planner”.

Allmänt

168397-1088
Mina skor, min väska (som jag lånat ut till 2 vänners bröllop! för man ska ju ha "something borrowed") och mitt prinsessediadem som inte syns så bra..

Bröllop verkar vara ett ämne som intresserar & engagerar för jag såg att jag fick många inlägg på bilden av min bröllopsklänning! TACK snälla ni! 🙂

Nu undrar jag om ni har några bröllops konkreta frågor som ni önskar svar på?  Och jag såg att Princess Jessica tyckte att jag ska skriva och berätta om min fantastiska möhippa ?!

Efter att jag hade gift mig så planerade jag att bli "wedding planner" men eftersom det aldrig blev något av det då så tar jag gärna igen det här nu! 🙂

Till er som sitter mitt i bröllops planering där hemma så säger jag bara: NJUUUT varje ögonblick !!!! Den dagen ni planerar ska bli ALLT du drömt om för ett bröllop är ju en "once in a lifetime" upplevelse.  (Eller ja… den ska ju vara det men själv tyckte jag att det var en så fantastisk dag att jag väljer att göra om den vid tillfälle… 😉

P.S Ni som efterfrågat bilder på mig i klänningen: tyvärr kan jag inte visa er några bilder från mitt bröllop för på den tiden hade jag inte digital kamera.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to ““Wedding planner”.”

 1. Marie says:

  Fint!!! 🙂
  Fast jag blir lite förrvirad, är du och JIG gifta eller har du varit gift innan?
  Skriv gärna lite bröllopstips och annat, tycker om dina “tips” inlägg! tack för en fin blogg

 2. AnnaStina says:

  Marie-
  Jag och JIG är förlovade och jag har varit gift tidigare. (har skrivit om det tidigare i bloggen). Tack snälla du för fina ord! *kram* 🙂

 3. Angel says:

  Helt underbart,vi planerar att gifta oss men då jag inte har nån direkt Bröllopsdröm som så många andra har så ja är det lite knas jag vet inte VAR jag vill gifta mig,hur klänningen ska vara,många frågor ska lösas med andra ord *s* men vi funderar på impuls bröllop om inte ¨på nån strand tihi jag är VELIG.

 4. Camilla says:

  Vilken underbar liten väska! Jag har ju också varit gift tidigare, med Tildas pappa, och skulle absolut kunna gifta om mig igen. Känslorna innan har nog varit så att det blir nog inget kyrkbröllop igen, men efter att ha varit på vår gemensamma bröllopsfest så kan jag absolut tänka mig det.
  Vi hade ett vinterbröllop i Oslättfors kyrka strax utanför Gävle (jo, jag har också bott där!). Kyrkvärdarna hade ställt in STORA granar bredvid altaret och i granarna lyste vita stearinljus. Fast om jag får uppleva lyckan av att stå vid altaret igen med Mr Right så skall jag inte vara gravid den här gången, för jag vill ha en riktigt fest med mina vänner!
  Ha en riktigt skön dag!
  Kram Camilla
  PS: jag är inne på bloggen ett antal gånger varje dag men jag har inte tagit mig tiden att skriva på länge.

 5. Karin says:

  Vi ska gifta oss 7 juni 2008 och har kommit till att boka lokal och vigselförättare. Här kommer sådant vi funderar över:
  1. Liveband eller DJ?
  2. Köpa en färdig klänning eller låta någon sy upp den? (Om man låter någon sy upp den är jag orolig att den inte blir som man tänkt sig men å andra sidan får du bestämma precis allt. Vad ska man tänka på om någon syr upp den)
  3. Vad kan man göra för att skapa en bra fest? (Förutom vigseln, maten och drycken) Du har så bra ideér. Hur kan man göra det extra speciellt för alla inblandade?
  4. Ska man ge sina tärnor presenter? Om ja, vad?
  5. Vi ska gifta oss borgeligt i en trädgård utanför slottet där vi har festen. Hur tycker du att man ska göra för att det ska se mer “giftas vänligt” ut? Altare känns nämligen inte aktuellt.
  Oj, massa frågor!
  Ta hand om er!
  Kramar från Karin

 6. Evelina says:

  jaaa, mer bröllop =)

 7. AnnaStina says:

  TACK för era inlägg! 🙂 Jag svarar på alla bröllopsfrågor imorgon! Nu ska jag gå och sova här för klockan är mitt i natten (som vanligt..). *Kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *