WEEKEND COMING UP!

Follow your heart… 

H.a.p.p.y. fredag sweeties!

Jag sov till slut från kl.06-09 och sen, då hjärtat somnade om igen på soffan framför barnTV så smet jag iväg till gymmet (JIG var uppe och hade koll på henne om hon skulle vakna) och shit så skönt det var att träna idag! Jag körde som vanligt 25 min på löpbandet + styrka och sen fick jag fälla upp paraplyet då jag gick hem (det tar typ 2 min att gå från gymmet till lägenheten) för regnet fullkomligt vräkte ner. På det sättet har ju J tajmat att bli sjuk bra, för igår + idag har Phuket bjudit på sämsta vädret sedan vi kom ner för 5 veckor sedan.Och tusen miljoner tack – igen – för alla tips & råd ang. J´s öronvärk. JIG körde precis iväg till ett lokalt apotek för att shoppa medicin så förhoppningsvis dansar hjärtat snart igen!

I förrgår, innan monsunen gjorde sin entré med tjocka moln & regn, så såg min dag ut så här:

Åh så skönt det var att flyta runt här hemma i poolen på min lounge-madrass….

…med ett kallt glas vitt och en super inspirerande bok. Men OK, det hade sett ännu glammigare ut om jag hade hållit i en Vogue 😉

Nu ser jag regnet komma över bergen så strax vräker det ner, igen.  Får hoppas att det regnat klart till i morgon för då är jag v.ä.l.d.i.g.t. klar för sooool! men jag ska verkligen inte klaga.Vi har haft 5 kanon veckor so-far så vore nästan märkligt om det inte var några dåliga dagar också. Det är ju trots allt regnperiod här nere nu.  Och ja, vi skulle egentligen checka in på Sunwing i morgon men nu väntar vi så klart till Johanna blivit frisk. Ingen stress.

Holy shit vilken skur som kom in över oss nu! och det stormar rejält. Stackars JIG som är ute och åker mc till apoteket… Och när man talar om trollen, där kommer han ju. Då ska J äntligen få sin medicin! Wish us luck!

Önskar dig en FABULOUS fredag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 4 Comments

4 responses to “WEEKEND COMING UP!”

 1. Mirva says:

  Du är alltid glammig! :):):) Hoppas Johanna kryar på sig!

  (Kram)

 2. Beate says:

  Fikk en gang tips for å forsøksvis unngå øreverk ved mye basseng bading (i fremtiden): alltid tørke ørene med q tips etter bading. Lykke til!

 3. Nina says:

  Kan det inte vara extern otit hon har? Vanligt att man får när man badar mycket. Gör hemskt hemskt ont och i Sverige behandlas det antingen med tamponad eller betnovat droppar. Blir värre om det inte behandlas.
  Lycka till!

 4. Evelina says:

  Vilken härlig bild på dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *