WEEKEND SNAPSHOTS.

Allmänt

Nya inspirerande magasiner (norska Costume, norska Stella och svenska ELLE) och krispiga tulpaner som var ett riktigt fynd. 40 st för 150 kr på Mester Grønn !  

H.A.P.P.Y. sunny sunday sweeties !

Åhhhh så härligt det var med sovmorgon  i dag !  Till kl. 09.30 ! Tack för det lilla J ! 🙂

Nu strålar solen in här på köket och jag känner en pytteliten vi-borde-hitta-på-något-stress….det är synd det är, att man ska känna att man borde göra så mycket… Det var egentligen softare förr, då man inte kunde se vad alla andra gjorde på helgerna (då inte blogg / facebook / instagram / twitter fanns…) och slapp känna att vi också borde…    Tur jag är g.a.n.s.k.a. bra på att stänga av och köra mitt eget race .

Jag älskar alla härliga vårfärger och jag hade en riktigt riktigt härlig lördag i butiken.  Att få hjälpa mina kunder att hitta nya skatter till klädskåpet är det absolut bästa jag vet ! 

Jag levererade en liten gåva till snälla butiksgrannar…. 

Efter jobb tog jag med mig mormor på  after workB&M och jag älskar verkligen B&M på lördagarna.  Champagne, massor med människor, BRA musik av duktig Dj och suuuuper festlig stämning. Som att vara ute på club !  Missa inte deras champagnelunch om du är i Oslo en lördag! 

Sen blev det självklart Mello på kvällen och plötsligt dyker J upp i vardagsrummet klädd så här. Hon vill verkligen bli popstjärna en dag ! och den där outfiten vi köpte till karnevalen i skolan var ett riktigt BRA köp 😉  Och på tal om popstjärna… min kusin Stefan är i Japan och spelar trummor med Loreen nu, hur coolt är inte det? 

Såg du Mello i går?  Helt rätt att Ulrik gick vidare tycker jag men BÄST var ju Alcazar !!!  de borde gått raka vägen till finalen ! 😉   Vilka var dina favoriter ?

Nu spelar mormor & J bajsspelet (she loves it!)  och sen är snowracertur i slottsparken beställd av J.

Önskar dig en soft & skön dag !

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “WEEKEND SNAPSHOTS.”

 1. Jen says:

  Vilken härlig butik du öppnat! Var något år sedan jag hade tid att följa din blogg sist, verkligen kul att ha hittat tillbaks! =)

 2. Titti says:

  Alcazar förstås!!……de är min stor- FAVORITER!! synd att inte Magnus var med men han och maken Mats är i Thailand-Phuket.
  Ja annars var väl omgången igår hyfsad….men tyvärr har jag ingen favorit inför finalen…än…
  Kram Titti som ska i källarförrådet och leta efter sina betyg!

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur. Alcazar var såååå BRA ! det är sån musik man vill ha på Mello !!! 🙂 Hoppas att du hittade betygen och att du njuter din kväll. Kram !

 3. Jennie says:

  Åh vart kan man hitta den fina outfiten? min Freja skulle älska den!

  • gizmolina says:

   Vi shoppade den på Standard som är norges svar på Buttericks. Visst är den cool ?! 😉 Hoppas att du får tag i en ! Kram !

 4. S says:

  Hejsan Anna-Stina,

  Jag undrar om du har fått mina mail ang ljuskopparna? 🙂 Jag har frågat om dem i flera månader nu.. 🙁 Förresten, jag undrar också vart hyllorna i butiken kommer ifrån? De ovanför klädställningen? Bruka?

  Ha en mysig söndag!

  Kram S

  • gizmolina says:

   Men har du inte fått mitt svar ? Jag mejlade dig häromdagen…. !? Då skickar jag mejlet på nytt ! De kostar 89 kr / styck och jag kan självklart skicka till dig redan i morgon om du önskar det ?! 🙂 Hyllorna ovanför mina klädstativ är faktiskt från IKEA. Men Bruka har , precis som du skriver, liknande hyllor de också ! Önskar dig en super mysig kväll! Kram ! 🙂

   • S says:

    Hej igen 🙂

    Fortfarande inget mail från dig i min mailbox, kollade även i skräpposten ( ifall det skulle ha hamnat där ). Men jag vill jättegärna beställa hem 2 st fina ljuskoppar. Hör av dig!

    Kram S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *