WEEKEND VIBES & ESC FINAL!

Goood lördag alla fina bloggvänner! 

Det kändes så härligt att vakna till sol på morgon och det är nästan inte till att tro hur fort snön har smält undan. Jag var över till grannarna en sväng igår och tittade över mot vårt hus från en annan vinkel och alltså WOW! det är ju t.o.m. grönt i blomsterväggen! Imponerande! Men – det ligger forfarande snöhögar kvar så vi är inte helt i mål ännu, den sista snön på gården brukar ligga kvar till början på juni…   Så galet!

Och lördag it is och vi är så pepp på kvällens Eurovision final för även om jag tror att Ukraina går mot en vinst så är det kul att följa resan dit.  Vi är som jag skrivit tidigare Team Norge i år så de startnummer som vi håller extra koll på är Nr. 7 Norge, Nr. 12 Ukraina och Nr. 20 Sverige. Jag tycker att vi kan vara stolta över vårt svenska bidrag och tror att det kommer att gå bra för henne i kväll men låten är ingen personlig favorit hos mig.  Sen blir det spännande att se när de norska killarna kommer att avslöja vilka de är som gömmer sig i maskerna? Ganska så otroligt att det forfarande är en hemlighet?! Och alltså Edward af Sillén.. vilket jäkla proffs han är!!! så tack gode gud att det är just han som kommer att vara den som håller koll på finalfesten åt oss! Kunde jag rösta på honom så hade han vunnit ! 🙂

Ska du se i kväll? Vem får din röst?

Vårt Casa från en annan vinkel… Jag fick en chock över att se att det blivit grönt i rabatten längst husväggen för nu mina vänner har det gått sååå fort från vinter till vår här i norr. Snön har verkligen smält undan i rekordfart! Sååå härligt!!! Lite gröna träd på det här nu bara. 

Och på tal om gröna träd… Veckans bästa shopping?  Årets olivträd till terrassen! Nu ska de placerat ut på sina platser och få krukor på sig, sedan kan sommaren starta!  

Alltså ljuuuset! Knipsade bilden väldigt spontat (och o-stylat) igår kväll . Det här är vår “lounge” som är i fil med vardagsrummet och i en öppen planlöning mot köket så när jag sitter vid köksbordet så är detta min utsikt… 

 

Nu njuter vi den här 2:a lördagen i Maj 2022 och fyller den med lyckliga stunder!

Lördag är verkligen en favorit dag och jag har 100% weekend vibes! 🙂

P.S om du vill köra lika skön bakgrundsmusik hemma som mig idag så klickar du HÄR.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “WEEKEND VIBES & ESC FINAL!”

 1. Lena says:

  Nix ingen Eurovision här, tycker det varar forever. Just i år är det väl också ganska uppenbart att man sympatiserar med Ukraina och röstar på den låten. Känns liksom redan klappat och klart. Det blir lite som let’s dance, personröstar istället för den som dansar bäst.

 2. C says:

  Gick det inte att övervintra olivträden från förra året? Är sugen men tycker det blir så dyrt med flera tusen per träd och skulle så gärna vilja att de gick att övervintra men det kanske är för svårt.

  • A says:

   Det går jättebra att övervintra olivträd. Ställ dem ljust och svalt, max 10 plus men aldrig minusgrader för dem är superhärliga! Vattna sparsamt.

   Ja visst är det skönt att all snö är borta och att våren är här. Våren börjar ju iofs när snön börjar smälta i April men den känns mer påtaglig nu.

 3. Elin says:

  Her skal vi damene i familien ha Eurovisionkveld mens samboeren er på fest etter Holmenkollstafetten med jobb! Vi heier på Norge, Sverige og England

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *