WEEKENDBILDER PÅ EN TISDAG.

Allmänt

Snapshot från köksväggen här hemma.

Godmorgon sweeties!

Åh så kul att ni blev inspirerade av mitt inlägg med Robin igår! Det gör mig enormt glad! Men vet ni, igår sprack det, jag somnade mitt i finalen av Ungkaren och vaknade runt kl.02 och blev så irriterad på mig själv…grrr… Men jag ger inte upp, i kväll är det f.ö.r.e. kl.24 som gäller och tillbringaren med vatten står redan vid min sida.  Sen är det ju dag 3 idag och idag står det: bädda sängarna i min kalender. Jag har alltid tänkt att min hem ska se så där “perfekt” á la Sköna Hem ut, men det gör tyvärr sällan det. Här råder ett vardagskaos utan like (jag är bra på att välja vinklar till mina bloggbilder 😉  , men – nu ska som sagt sängarna bäddas direkt på morgon (inte i panik när hjärtat kommer hem från skolan med en kompis…) för det ser ju SÅ mycket finare ut bara av det.

Också är det onsdag och 17:e maj närmar sig med stormsteg så jag har några saker att ordna (blommor till terrassen tex.) men först väntar jobb och jag kommer bl.a. att lägga upp ett nytt utförsäljningsinlägg. Sen har jag ju kvar att visa bilder från min helg så here we go:

Nya inspirerande blader är bland det bästa jag vet. Det är min feelgood…speciellt på en soft lördag eller söndag-morgon.

Efter att jag trippat runt down town helt själv på en härlig liten shoppingtur så kom hjärtat hem och vi åkte iväg på en tidig middag hemma hos kära vänner. Vi bjöds som alltid på vacker dukning, god mat och bästa sällskapet.  Och min vän K finns på instagram! där heter hon terta07.

Gissa om det var uppskattat för det små att hitta såpbubblor på tallriken…!

Check denna ljuvliga butik som är min vän K´s senaste DIY prosjekt. 

Kom och köp

Efter middagen körde vi rakt hem till Eurovision Song Contest och fina Emma kom över och när vi sett bästa man vinna så tog vi på oss klackar och trippade iväg till Monkey… Jag har föresten på mig en bluse från By Malene Birger med print i härligt orange.

Sen blev det söndag och dagen startade med att hjärtat var på kalas hos en bästa vän.

Och eftersom jag var liiiite trött efter gårdagens ESC + utgång så gick blev det snacks i solen på terrassen då jag kom hem. Och ja, det är v.i.k.t.i.g.t. att din snackas matchar din handväska 😉  

Sen var det kostymeprøve med Johannas jazzbalett musikal grupp inför  uppsättningen Alice på Sandvika teater sista helgen i maj. Ni ser J längst bak i mitten i genser med vita vingar på ryggen. 

Den här bilden visar verkligen hur vi kände oss runt kl.15.30 på söndagen. Trötta i fötterna typ 😉

Nu ska jag spana lite när Israels ambassadör ska åka iväg från grannhuset. Det står tungt beväpnade poliser och tittat upp på mig varje gång jag står i fönstret men jag kan inte låta bli för det är ju lite spännande med sååå mycket action ute i gatan. Och jag hoppas jag ser lika oskyldig ut som är i mitt blonda svall. Ha, ha.

Önskar dig en fantastisk dag och lycka till med dagens to do´s !!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WEEKENDBILDER PÅ EN TISDAG.”

 1. Maya says:

  Hei,har bare kommentert her en gang før, men bloggen din er den første jeg leser hver dag -kjempe inspirerende og feel good 🙂
  Men nå måtte jeg kommentere, for jammen meg så jeg datteren min på bildet avJohannas kostymeprøve, så jeg måtte spørre henne om hun går på jazzballett sammen med en som heter Johanna, og det svarte hun ja til 🙂
  Hun syntes det var veldig gøy å være med på bloggen, og det synes jeg og 🙂 ( selv om ingen andre kan se at det er henne 😉
  Ha en fin kveld 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken fin kommentar att få. Tusen 1000 T.A.C.K. för fantastisk feedback Maya! Nu gjorde du verkligen min dag här!!! 🙂 Och så kul att din dotter dansar i samma grupp som Johanna! Då får du lova att du kommer fram och hälsar om vi möts för du vet ju hur jag ser ut men jag anar inte hur du ser ut… !? 🙂 Johanna gleder sig massor till uppsättningen!

   Önskar dig en strålande dag och en underbar 17:e maj! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *