WEEKENDFLOWERS.

18815050_10154499824710796_2348623038134954503_o

Weekendflowers – check!  Dagens fångst hittade jag hos Blomster Landet. Eller hittade och hittade… tror hon sa 759 kr då jag kom till kassan men då fick jag även ett par riktigt maffiga pelargoner med mig hem som jag egentligen tänkt ha på kontoret men plötsligt så hamnade de i matsalen… så nu måste jag åka och köpa fler. Oh my…  Jag blir nog årets kund i blomsterbutiken! (om jag inte redan är det? Ha, ha.).

Här i Casa Gizmolina är precis dagens playdate avslutad (hämtade 2 girls på skolan strax efter kl.13, de slutar alltid tidigt på fredagar) men mina målare de målar fortsatt och det blir bara så otroligt fräscht och f.i.n.t.!  Det farliga med att dra igång såna här målningsprosjekt är ju bara att man plötsligt får lust att måla liiiite till…   så ja, inte omöjligt att vi kör på med ytterligare ett prosjekt snart…  tror nämligen inte jag kan stoppa mig själv. Ha, ha. Så ska checka om de har en lucka i sitt hektiska målar-schema där de kan klämma in mig…

Och nu: l.å.å.å.n.g.h.e.l.g.!!! Alltså hur härligt? Jag har kalla bubbles på kylning och i kväll ska vi girls lyxa till det med take away. Jag är SÅ sugen på den magisk goda thaimat som vi beställde hem till grannarna förra helgen så så får det bli.  Och att äta mat från Thailand blir så nära JIG vi kommer i helgen eftersom han är i Kina. Ha, ha.  Oj,  nu låter det som att de packar ihop sina saker här så ska gå och checka läget.

Önskar dig den bästa kvällen!  🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WEEKENDFLOWERS.”

  1. Mari says:

    Ååå ta oss med rundt i huset ditt, så vi kan se før/etter bilder! Det hadde også vært kjempe gøy å se hvordan du dekker opp en fredagskveld for dere to hjemme. Leter i SPO og tips og bloggen din er jo rene oasen for dette. Feelgood deluxe! Hvordan ligger dere an med badet i kjelleren forresten? Og du, en siste ting kjøper du halv- eller helflasker når du skal ta deg et glass bobler?

  2. Mari says:

    Letter SPO skulle vært: leter inspo til “enkel” fredagsdukning 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *