W.E.L.C.O.M.E. APRIL!

5e18cc2dae13886199aba9c99a11781b

Ny månad – nya möjligheter!

Glad 1:a april mina kära bloggvänner! 

Idag får vi se upp så att vi inte blir lurade! Själv utsattes jag för ett – tidigt – aprilskämt på J´s skola igår för då jag kom för att hämta på fritids så satt det uppe anslag från Luleå Kommun (väldigt seriöst) om att Diamanten (som J´s fritids avdelning heter) hade stängts med omedelbar verkan p.g.a. att de som jobbar där fått andra tjänster. Den nya tjänsten innebar vaktrotering på skolgården Hälsningar Luleå Kommuns Osäkerhetsförvaltning. Jag stod i telefon då jag läste dessa anslag och tänkte först: WHAT?!? så förfärligt trist!  Men så lät jag det sjunka in lite och kom på att detta var dagen före 1:a april..  Men, det var ett riktigt BRA aprilskämt tycker jag. Seriöst. Och det hade ju kunnat vara så!  Så – flera barn (och vuxna) hade faktiskt ringt, upprörda, till Luleå Kommuns växel.  Ha, ha.

Här hemma sover fortsatt min lilla peanut så bara jag som är vaken för JIG hade take off kl. 06 igår. Vi alltså, han kom upp, jag reste bort, så kom jag hem, och då reste han.  Som jag sagt: Cirkusfamilj är ordet! Ha, ha. Och igår var vi på basket och såg Luleå vinna stort över Umeå innan vi avslutade kvällen med ett glas i lobbyn på Clarion tillsammans med fina vänner.  Sen, då vi skulle ta taxi hem så slutade det med att vi tog bussen. Och eftersom vi åker buss så otroligt sällan så blev det som ett litet äventyr…   Man får det inte festligare än man gör det här i livet!   Och på tal om det, här kommer bilder från hur min underbara torsdagsmorgon i Stockholm såg ut, efter att jag “boat” in mig lite mer på mitt vackra rum…! 🙂

17620139_10154326066310796_8180778532803341977_o-1

Alltså att vakna, dra ifrån gardinerna, ställa upp balkongdörren och mötas av denna vackra utsikt… L.o.V.e. it! 

17632377_10154328390430796_6260309371860520997_o

Stockholm är verkligen en fantastiskt vacker stad!  men alltså jag som inte är så höjdrädd av mig, då jag skulle ut där på den lilla balkongen, uppe på 5:e våningen, och knyta fast ballongerna så var jag ganska snabbt inne igen kan jag lova. Ha, ha. 

17547030_10154328369960796_2021314047326641018_o

Nu har i och för sig alltid Hotel Diplomat varit en favorit feeling men jag måste säga att jag blir mer och mer glad i att bo bra då jag reser. Jag sätter större pris på lyxigt härliga rum som får mig att vilja stanna där för för mig ska de hotell jag bor på inte bara vara “ett ställe att sova på”, de ska vara mer av en upplevelse….! och ja, mina kanintofflor följer med mig överallt. Ha, ha. 

17635330_10154328353475796_8891548234863591582_o

Jag sov som en prinsessa i min fantastiskt sköna säng. 

Nu ska jag passa på att röja i köket som ser ut som ett bombnedslag (så går det då mama är bortrest ett par dagar…) och sen bjuder min lördag bl.a. på lunchdejt med en bff. Åhhh som jag längtar!  Och hjälp – jag har ju helt glömt att berätta: vi har köpt hund!  ni kommer kanske ihåg att vi pratat om det en stund och ja, plötsligt så dök “the one” upp! Men vi får inte hämta den förren i juli så det är en stund kvar och den tiden behöver jag nog för att landa i beslutet för ja, det blir helt klart en stor omställning i vardagen för vår lilla familj….

Önskar dig en underbar 1:a april! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Gizmolina´s Stockholm | 7 Comments

7 responses to “W.E.L.C.O.M.E. APRIL!”

 1. Pia says:

  Men grattis till nyblivna hundägare !
  Du måste berätta allt.
  Börja redan nu att läsa Kontaktkontraktet Eva Bodfält.
  Gå valpkurs men satsa också på egen hundcoach så du o J kan gå tillsammans.
  Vill så gärna ha egen hund men bor man 7 trappor upp med 2 hissar så är inte en valp optimalt så jag får nöja mig med sonens som bor ca 75% hos oss.
  Fortsätt ha en härlig helg!

  • Anna says:

   En hund skulle vara toppen nyttigt för er. En promenad på morgonen istället för bil en kort bit till skolan, komma ut i skog o mark och uppleva naturen.

   Men tyvärr så är det nog bara ett aprilskämt.

 2. Lena says:

  Fantastiskt hotellrum!!
  Hund ? Vad kul – Grattis !! – ser fram emot att få höra mer om den o vilken ras o dyl.
  Ha en riktigt skön 1:a april du också 🙂

 3. Charlotte - Studentmamman says:

  Är det att aprilskämt om hunden? 😀
  Om inte – GRATTIS, vad roligt!

 4. Margot says:

  Ett aprilskämt ? Hund har ni verkligen tänkt er för?

 5. Elin says:

  Haha, Nej en hund tror jag faktiskt inte passar hos denna cirkusfamilj! 😉
  April April!

 6. Anna says:

  En hund skulle vara nyttigt för er, att flytta fokus ,att upptäcka vad naturen kan ge, promenader istället för bil korta bitar.

  Men jag hoppas det är ett aprilskämt för jag tror inte att ni verkligen vill ha en hund och det ansvar det innebär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *