WELCOME JULY !

Allmänt Thailand 2022

Happy 4´th of July mina kära vänner! 

USA´s nationaldag idag och i vanliga fall hade vi firat det med extra goda hamburgare (rekommenderar verkligen Bastard Burgers (från Luleå!) om du planerar en American dinner….) och all in American vibes men här i Phuket är vi “inregnade” idag så det närmaste ett amerikanskt firande jag kommer är att jag mumsar i mig M&M´s ! Ha,ha. Firar du 4’th of July?

 Så – inget stort firande här som sagt och min dag den startade med att jag vaknade kl. 10.50 ! måste varit vädret… för idag har en monsun dragit in över oss och det har TOK regnat non-stop. Eller det var ett uppehåll med bara “vanligt” regn för ett par timmar sedan men sen såg jag en ny monsun komma över bergen och BAM! så vräkte det ner igen och det gör det fortfarande nu kl. 16. Så – jag har fortsätter mitt röjande här hemma och det är bara så otroligt super skönt med allt jag får gjort. Jag kom in i mitt “rensar flow” när vi tömde pappas hus och på den vägen är det…  så nu ska här bli 100% clean & fresh !

Och som tur är så har restaurangen här hemma på resorten öppet i sommar så vi beställde upp lovely lunch till lägenheten och om det fortsätter att regna så här galet mycket även i kväll så beställer vi upp middag också och det är den största lyxen för mig här. Att jag slipper planera måltider och laga mat.  Sååå super skönt! 🙂

 

Utsikten från vår terrasse igår… 

…samma utsikt idag då monsunen drog in. Det blir så vitt att man inte ser bergen. 

Nu önskar jag dig en magisk start på JULI och jag gissar att många av er kanske har sin 1:a semester dag idag så jag önskar er magiska dagar fyllda av solsken, feelgood och härlig avkoppling!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt, Thailand 2022 | 5 Comments

5 responses to “WELCOME JULY !”

 1. Cam says:

  Nej gud, Usa vill man inte fira med bla deras dåliga lagar om abort. Plus att varför ska man fira någon annans nationaldag, brukar man ju inte direkt göra med några andra länder.

 2. Lena says:

  Nä fy, firar absolut inte USA’s nationaldag. Extremt inskränkt land och vilka lagar man lyckas driva igenom. Landet måste ha gått 100 år tillbaka i tiden.

 3. Alexandra says:

  Skulle definitivt inte fors usas nationaldag, men en god burgare äter jag gärna

 4. Anne says:

  Jag brukar faktiskt fira alla länders nationaldag (vissa dagar får man fira dubbelt), Ugandas och Danmarks är särskilt festliga tycker jag, och för all del Nordkoreas. Det blir lite snärjigt men å andra sidan har man ju anledning att fira ofta, och lägg därtill kanelbullens dito och alla andra. Då blir ju livet en enda magisk feelgoodfest året om, med happy vibes i varenda nerv.

 5. Christy Walton says:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *