WELCOME LOOONG WEEKEND!

18216717_10154403718080796_1378962963559920059_o

That friday feeling.. Ha, ha.

Gooodmorgon kära vackra bloggvänner! 

Alltså hur härligt är det inte med FREDAG?!? Älskar känslan! och att sedan solen strålar från en vackert klarblå himmel och en bästa vän landar i Luleå om några timmar gör ju inte direkt dagen sämre…   Åh, den här väldigt otippade långhelgen är SÅ välkommen!!!

Och i kväll ska hjärtat på maskerad disco så i eftermiddag ska vi piffa, sminka och styla hennes outfit. Fantastiskt kul!  Sen blev det inte varken bubbel eller soft kväll med magasiner här i Casa Gizmolina igår för då J plockade fram sina läxor så var det både stavning av sj ljud och sk ljud och repetition av gångertabeller och bråk och gud vet allt (förstod inte ens allt själv… ha, ha.) så ja, det var den kvällen för sen var jag helt slut för att göra läxor med J är som att gå i skola själv! Ha, ha.  Nej, nu måste jag verkligen köra på här.  Och ja, min blogg ska uppdateras, texten i marginalen ska bytas ut, liksom bilder och hela sidan ska få en ny layout. Är bara galet trööög på att få det gjort så BRA att ni purrar och påminner om hur störigt det är att det bl.a. står att J är 6 år… och annonserna… de hamnar ju helt snett (!) något jag irriterar mig på dagligen…  SÅ –  l.o.v.a.r. att ni inom en snar framtid får uppleva en fräsch Gizmolina blogguppdatering á la 2017!  och fram till att allt är på plats så får vi helt enkelt hålla ut… ! 🙂

18155982_10154403754470796_8688959422913697328_o

Har ni sett hur mycket snö vi har fortfarande? och då har jag ändå stått och hackat bort massa is i veckan (bra trim!).  Här har J på sig jacka från GAP (shoppad i L.A.), sina dansbyxor (hon var på väg till jazzen…), bling bling Ugg´s (shoppade i N.Y.) och jag har min favvo päls från Zara, scarf J Crew (shoppade i Hong Kong), jeans Gina Tricot, skor Rihanna för Puma, väska Tory Butch och tee GAP.

Och igår var det Gullblyanten i Norge och Kygolife vann både søll & bronse. Helt fantastiskt kul!!! och väldigt väl förtjänt! Och idag har KYGO´s nya grymma låt i samarbete med Ellie Goulding släpps.  Du kan lyssna på den HÄR !  såååå j-kla B.R.A.!!! Älskar hans musik!

Önskar dig en FAB, solig, rolig & alldelens underbar fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Quote | 2 Comments

2 responses to “WELCOME LOOONG WEEKEND!”

 1. Lulebo says:

  Jaa visst är man less på snön nu! Vi har en väldigt sen vår i år för den här tiden på året brukar all snö så gott som vara borta.
  Vi får hoppas på en supervarm lång sommar. Luleå har faktiskt väldigt ofta flest soltimmar i hela landet och då är inte de soliga nätterna inräknade

  • gizmolina says:

   Ja, men visst är det mycket snö kvar?! Helt galet! Och Ja, Luleå är en riktig sommar-sol-stad. Fantastiskt!!! 🙂

   Njut den vackra soliga lördagen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *