WELCOME TO HOLLYWOOD BABY!

14650096_10153893473285796_7805888150287139982_n

Happy fredag mina kära vänner! 

Ja men vet du – ni känns verkligen som mina vänner – och det är jag så enormt glad & tacksam över. När ni skriver till mig är det som att ni strör glitter över mig och det lockar mig till att posta fler inlägg. När ni däremot är tysta så är det precis som då en vän inte svara på ett sms… man undrar om det hänt något? Så ja – ALL kärlek till just precis DIG som sitter där och läser detta i detta nu!  You make med very, very happy!!!

Och idag är det fredag och på morgon skickade jag världens sötaste darling till skolan för de skulle som en kul grej ha på sig skoluniform idag så – hjärtat gick iväg i slips, bluse, kjol och finaste kappan. Hon såg verkligen ut som en engelsk skolflicka! Tyvärr hade vi kort med tid (håret hennes skulle lockas…) så jag fick inte till att fota henne men ska göra det då jag hämtar.  Sen ang. det här här med att det vi fokuserar våra tankar på växer, det är SÅ sant!!!  Jag har ett konkret exempel på det: som ni vet så har jag varit väldigt flygrädd i många år, men – då jag fick Johanna så bestämde jag mig för att hon a.l.d.r.i.g. ska få veta det för det jag är rädd för är det väldigt lätt att hon blir rädd för så – jag har tvingat mig själv att samla mig och ta det helt med ro då vi flyger (men vin dricker jag – varje gång, det är mitt trix).  Men – nu då jag flög till Los Angeles u.t.a.n. Johanna så hade jag ju alla möjligheter att vara precis hur rädd jag ville och vad hände? Jo, jag var livrädd!  för att jag tillät mig att hålla alla tankar på luftgropar och olika ljud istället för att hålla fokus på Johanna, som jag i vanliga fall gör. Sånt otroligt slöseri med tid som jag kunnat slappa av och chilla på…  och ett bevis på att det vi tänker på växer så kära vänner: låt oss hålla fokus på positiva tankar – livet blir så mycket härligare då! 🙂

14681716_10153893487785796_328247982028312620_n

I gaten på Arlanda förra torsdagen. Jag reste med 2 handbagage (har alltid med mig hopplöst mycket saker) och mitt pass bor i ett fint rosa fodral från Smythson. Jag laddade med massor av nya härliga magasiner men bläddrade inte i ett enda ombord, istället…

14650120_10153893515565796_701698744468843145_n

…tog jag på mig mina hörlurar, hällde upp ett glas champagne, och såg väldens b.ä.s.t.a film! Alltså du måste se Me Before You om du inte redan sett den. Den var sååååå BRA!!!  rörande, vacker och ja, helt underbar… ! 

Sen lyckades jag somna och sov några timmar. SÅ skönt! Flighten är ca 10 timmar och precis innan vi skulle landa, strax efter frukost, så blev jag otroligt illamående.  I.n.t.e. så festligt! så jag fick ta fram spypåsen och sen laddade vi med fler påsar så att jag skulle klara mig genom passkontroll, hämtning av bagage etc…  Sen sov jag mig igenom taxiresan och då vi äntligen kom fram till hotellet så fick påsen åka fram igen innan jag slocknade på sängen. Uff, det var verkligen inte kul för jag ville ju UT och ta tillvara dagen eftersom vi var där så få dagar. Men – det var faktiskt bara att gilla läget så där låg jag, hela eftermiddagen, innan jag runt kl.19 orkade ta mig ut en liten tur för att köpa huvudvärkstabletter…

14731230_10153872066720796_9111249404924505368_n

…och det var SÅ skönt att kliva ut och mötas av palmer! Alltså jag älskar palmer!!! Och här ser ni hotellet där vi bodde på 10:e våningen. Ett fräscht och trendigt hotell med party feelings som jag verkligen kan rekommendera om du ska till L.A. ! 

14691081_10153893529060796_6070673421312686811_n

Sen älskar jag att jag klev rakt ut på Hollywood Boulevard med alla rosa stjärnor! Det hade jag ingen aning om, så det fick mig faktiskt att piggna till lite trots att jag stod där i mina Juicy byxor och Ugg´s. Ha, ha. 

14656327_10153893530255796_2340249765123447304_n

Hollywood baby.

14610985_10153893531170796_4022745722241417453_n

Jag såg fram emot att ta en promenad på Hollywood Boulevard på fredagen… Och nej, det finns inga Yellow Cab´s i L.A., det finns faktiskt knappt några taxis alls! istället är det Uber som gäller.  Men det visste jag inte 1:a kvällen då jag knipsade den här bilden, det fick jag veta dagen efter…! 

14718756_10153893532920796_11033667722368403_n

Då jag kom ut från CVS/pharmacy där jag shoppade mina tabletter så var det så makalöst vacker solnedgång ute för ja, jag blev i butiken över 1 time för jag hittade sååååå mycket att shoppa där!  Retail therapy is the best!!! Ha, ha. 

Trots mitt illamående 1:a dagen (som antagligen berodde på vattenbrist) så var det en fantastiskt härlig känsla att komma fram till L.A & Hollywood! Det var kärlek från första stund och bara det att kunna gå ut till ett Pharmacy och komma hem med 4 fulla shoppingpåsar…. Gotta love it! Ha, ha.  Nej, nu är jag SÅ efter schema här så bäst att köra på. Älskar fredagar lika mycket som jag älskar L.A.!

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

P.S Uber = världens absolut bästa app som man beställer bil genom.  Kommer skriva mer om det i nästa L.A. inlägg.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “WELCOME TO HOLLYWOOD BABY!”

 1. Lena says:

  Och du känns som VÅR vän. Och det är vi glada och tacksamma för. Du sprider glädje, energi och är alltid så positiv!! Alltid så optimistiskt! En stor eloge till dig 🙂
  Filmen har jag inte sett – däremot läst boken. Underbar. Älskade den!!
  Jag är inte heller så förtjust i att flyga. Kör också med vin. I måttliga mängder förstås!
  Uber?? Vad är det ?
  Ser fram emot fler inlägg om LA – för jag gissar på att det kommer i sinom tid …. ?
  Ha en fin dag bästa du och sköt om dig.
  Många kramar ………

 2. Lena says:

  Och du känns som VÅR vän. Och det är vi glada och tacksamma för. Du sprider glädje, energi och är alltid så positiv!! Alltid så optimistiskt! En stor eloge till dig 🙂
  Filmen har jag inte sett – däremot läst boken. Underbar. Älskade den!!
  Jag är inte heller så förtjust i att flyga. Kör också med vin. I måttliga mängder förstås!
  Uber?? Vad är det ?
  Ser fram emot fler inlägg om LA – för jag gissar på att det kommer i sinom tid …. ?
  Ha en fin dag bästa du och sköt om dig.
  Många kramar ……

 3. Lena says:

  Hoppsan.. det blev dubbelt ….;)

  • gizmolina says:

   Åhhh du alltså…. ! Tusen miljoner TACK för fantastisk feedback och finaste orden Lena! Nu blev jag såååå glad & smickrad…! 🙂 Ja, självklart kommer det fler L.A. inlägg!! delar bara upp dem lite. Och – Uber – det är en typ taxi tjänst som finns i många stora städer över hela världen, bl.a. i New York, L.A., Stockholm & Oslo. Man lastar ner en app också beställer man bil via den. Kommer berätta mer i ett eget inlägg senare… Jag åkte Uber för första gången i Oslo för ett par år sedan. Love it!

   Önskar dig en fantastisk fredag och en underbar weekend fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. desssan says:

  En dum fråga men vad är uber? Säkert bara jag som inte vet vad det är haha trevligt helg till er själv ska jag jobba.

  • gizmolina says:

   Uber är ungefär som taxi men skillnaden är att alla de som kör Uber är privatpersoner som loggar in sig och kör på sin fritid. Ofta studenter etc. Och jag som kund jag lastar ner Uber app och sen beställer jag min bil direkt via tfn. Otroligt smidigt!!! Jag slipper dessutom kvitton etc. och kan välja vilja vilken typ av bil jag önskar. Jag kan även dela bil med andra om jag önskar det för att få ner priset. Ska berätta mer om Uber i ett senare L.A inlägg! De finns i flera stora städer, bla. Oslo och Stockholm… !

   Önskar dig en magisk weekend dessan! Kram! 🙂

 5. Linn says:

  Du sprer alltid positivitet med innleggene dine! Love it <3

  PS: Uber har vært i Oslo lenge, men man diskuterer jo om det er lovlig eller ei. Litt som pirattaxi… Oslo taxi har også egen app 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastiskt fina ord Linn! You make me happy! 🙂 Och ja, Uber har funnits länge i både Stockholm & Oslo. Jag åkte med de första gången till event hos Lexington då de var helt nya i Oslo för ett par år sen. Då körde de mig dit som marknadsföring av tjänsten. Men sen har jag aldrig lastat ner app´en, förren nu i L.A. så – nu kommer jag aldrig mer att åka Oslo Taxi eller Norges Taxi, nu blir det kun Uber på mig då jag är i Oslo! 😉

   Önskar dig en magisk weekend fylld av happiness! Klem!

 6. Elisabet says:

  Stackare att du blev sjuk, tur att du piggnade till och kunde njuta under resten av resan! Vilken FANTASTISK resa ni verkar haft! Härlig helg och kram!

  • gizmolina says:

   Ja vilken jäkla otur jag hade…!! Jag som ville maxa dagarna låg där på hotellrummet och kom mig inte ens ut på middag… Men som tur var så dansade jag dagen efter! 🙂 Och ja, den här resan var inget annat än helt fantastisk! En once in a lifetime experience!

   Önskar dig en underbar helg fylld av lyckliga stunder Elisabet! Kram!

 7. Nilla says:

  Du känns också som en god vän, en sån som man vill hänga med en em och kväll 🙂 Tänk vad kul om vi kunde ordna en bloggträff, lite bubbel och något gott att äta, sen bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord 😉 Ha en härlig helg och du, kan du inte skriva lite om er nya lgh i Thailand som ni köpt. Vi åker om 3 veckor, längtar ihjäl mig. Kram fina du <3

  • Lena says:

   Vilken trevlig idé Nilla 🙂

  • gizmolina says:

   Nilla –

   Åh ja, en bloggträff! Vilken kul idé! får ta och tänka till på det….! 🙂 Och tack snälla du för fina ord, jag blir SÅ glad!!! Sen, ang. Thailand, så har jag inte skrivit något om nya lägenheten p.g.a. att jag inte varit nere och inrett den ännu. Den är helt omöblerad. Så – då vi reser ner i december är tanken att jag ska styra upp saken så att vi kan börja hyra ut den från början på nästa år (februari…).

   Men så galet kul att du reser ner om 3 veckor! Lucky, lucky you!!! Var ska ni bo någonstans? Förstår att du längtar!

   Önskar dig en magisk weekend! Kram! 🙂

 8. Maria says:

  Blir alltid så varm i hjärtat och glad när jag läser din blogg!

  • gizmolina says:

   Men åh vilken fantastiskt härlig feedback att få! Nu gjorde du min dag här ska du veta! 🙂

   Önskar dig en underbart härlig helg Maria! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *