WELCOME WEEKEND!

13829_10152416147005796_3179932250386298246_n

That´s true!  (fotade av texten från servetter jag köpte häromdagen). 

Goooodmorgon vackra girls! 

Jag var t.y.v.ä.r.r. utan nett hela dagen igår så kunde inte blogga 🙁  Och det var kanske en mening med det för jag var hur busy som helst… med det lilla prosjekt som jag skrev att jag hade på G här hemma. Vet du vad jag gjorde? Lite i smyg (JIG var inte helt överens med mig om att detta var en god idé)… Jag bytte tillbaka Johannas rum till vårt sovrum. Oh yes!  Totalt crazy. Och inget litet prosjekt direkt så jag hade bokat min bästa handyman som kom och hjälpte mig hela dagen. Så nu skulle ni se hur det ser ut här i Casa Gizmolina… det är ett totalt k.a.o.s.! (eftersom jag drog ut ALLA saker / kläder etc. från J´s rum + vårt sovrum) men ! det blir hur BRA som helst med rumsbytet! Så jag är en happy mama idag! 🙂 Och nu kanske ni undrar varför jag bytte tillbaka? För att jag kände att lägenheten upplevs större om Johanna har det stora rummet med de vackraste fönstren för ni vi hade det som sovrum så var dörren dit nästan alltid stängd och –  för att jag hade lust. Simple as that!

Så nu ser jag fram emot att fixa detaljerna inne på Johanna´s rum. Har en idé som jag tror kommer att bli riktigt, riktigt bra så jag ska ta tag i saken så fort som jag bloggat klart. Också måste jag tillbaka till IKEA en tur också och jag tror att det kan vara en god idé att köra dit tidigt för lördagarna där brukar vara minst sagt koasartade

10632596_10152416099605796_6766145286889212663_n

När det är kaos hemma så är det skönt att vila ögonen på något fint och denna plats i köket ger mig harmoni & feelgood. Jag älskar mina Buddhas (den stora är ett tips! hittade den hos Indiska häromdagen och därifrån kommer föresten även den fina zink burken) och den jul-grans-liknande växten hittade jag hos IKEA häromdagen. 

1505554_10152417893080796_1172855421916830858_n

Johanna´s söta prylhylla är som sagt on the move…  Vi fyller på med söta små saker i den då och då så hyllan är full av minnen!  Discokulan har hon tex fått av Jonas, figuren längst ner till höger av en söt dam på en marknad i Thailand, huset + spanjorskan köpte jag på Mallorca då jag var i J´s ålder och smurfarna + alla monchichis har hon ärvt av mig. De hade jag då jag var liten.  Och Sonyangels är ett tips till julkalendern + julegaver!  De är verkligen super cute!   (hyllan har J fått av mormor). 

10423909_10152418734275796_281874929180144926_n

Jag var inom Lindex häromdagen och hittade bl.a. dessa super fina plagg till hjärtat. Topparna (den vita, under cardigan, är en blonde topp med volang nede som är super duper fin)  + hårbølgen /hårdiademet (med coola glittriga djurhorn) blir dagens shoppingtips!  (P.S hårdiademet är perfekt julkalendergave / julegave till veninna…)

10644833_10152418726385796_6016382070823919017_n

En klassisk selfie i bilen då jag var ute på vift igår. Har inte helt vant mig vid håret men jag ska absolut ge det en chans.

Bäst att jag sätter fart här nu!  tror IKEA öppnar kl.10…

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. lördag! Ta tillvara den och tänk på hur lyckligt lottade vi är som får leva och uppleva den här dagen! 🙂 (jag har lyssnat på så starka berättelser av de som överlevde tsunamin på Malou i veckan att jag blivit enormt berörd för när de som överlevt en så hemsk katastrof pratar om hur tacksamma vi ska vara över de dagar vi får så ger de mig verkligen en tankeställare).

Varma Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “WELCOME WEEKEND!”

 1. smile says:

  Hej! Brukar sällan kommentera men kände att jag måste. 🙂 Precis som Pernilla Wahlgren blev superfin(are) när hon klippte av sitt hår tycker jag att även du blev. Superfin(are).

  Stylish, liksom. Jättesnyggt!

  Ha en bra lördag. Spännande med room makeovern.

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Smile! Tusen 1000 miljoner t.a.c.k.!!! 🙂 Och ja gud, plötsligt har jag ju ganska lik frisyr som P.W! det tänkte jag inte på. Det kanske helt enkelt är en klassisk jag-har-tagit-ur-mina-extensions-frisyr? Ha, ha. 😉

   Happy new week! Kram!

 2. Angelica says:

  Jag sitter här och skrattar lite!!! För du är så otrolikt lik mig i sättet! Jag hade gjort exakt samma och bytt rummen i smyg 😀 Och de få gånger min sambo inte tycker som jag när det gäller hemmet, så påminner jag honom snällt att det minsann är jag som inreder,inte han! Allt annat är han utmärkt på att ta hand om, men absolut inte hemmet.

  Och älskar Johannas fina hylla! Vi har två liknande fyllda till bristningsgränsen och gissa om jag blev tokglad när jag så dina gamla monchichis – jag hade precis samma (och nu börjar jag undra var mina kan vara…). Superfina!

  Och sen gillar jag ditt hår jättemycket, precis som det är, men jag anar att du snart kommer att låta det bli längre igen 😀 Man måste ju bara älska Montazamihårsvall, eller hur?!?

  Ha en underbar lördag, sötaste miss G – du är en verklig glädjespridare, bara så du vet!!!

  Kraaaaaaaaaaaam

  Angelica

  • gizmolina says:

   Men åhhh vilken underbar kommentar du bjuder mig på Angelica! Tack! 🙂 Ja, det kan absolut hända att jag går för ett M.M svall igen… man ska helt enkelt aldrig säga aldrig. 😉 Också hoppas jag verkligen att du hittar dina monchichis! de är ju sååå söta! När det gäller inredning i hemmet så bryr sig inte JIG för en sekund men att byta tillbaka rum – igen- tyckte han blev toooo much… speciellt eftersom vi nyss köpt nya fina garderobskåp till sovrummet som nu inte fick plats länge (ooops…). Men nu är det bytt och jag är i alla fall super happy!

   Önskar dig en underbar start på veckan! Stor kram!

 3. Jonas says:

  Åh, discokulan ,))

 4. Camilla says:

  Åh så herlig å ommøblere, love it. Elsker også din nye freshe hårsveis 🙂 Det er vel litt ut med Montazami svall er det ikke? Du ser så ung og fresh ut nå:) Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du för fina ord ang. mitt hår! 🙂 Och så fantastiskt att du tycker att jag ser yngre ut. Tack!!! Ska visa bilder från rumsbytet när detaljerna kommit på plats!

   Happy new week Camilla! Klem!

 5. katta says:

  Please, vill ha servetterna för kommande tjejträff. Var är de ifrån?!

  /K

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar de! 🙂 De kommer från Bloomingville och jag köpte mina hos Cornelias Hus i Paléet.

   Happy shopping! Klem!

 6. Anna says:

  Tack för en härlig glädjespridarblogg! Håret är jättesnyggt å fräscht!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för peppande feedback Anna! Nu blev jag väldigt väldigt glad! 🙂

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

 7. Anna says:

  Vänj dig, för det är kanon!
  Du är såå snygg.
  Kraaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *