WELCOME WEEKEND!

Allmänt

dcaeb020ae78e5f5a26bd44070bbea0b

Dagens reminder….(favorit i repris).

Moooorning sweeties!

Vilken lycka att lilla J bjöd mig på en sovmorgon idag! Kl. 09.15 tyckte hon att det var dags för mig att slå upp mina blå och jag piggnade till ordentligt då jag upptäckte att solen strålade in i gliperna bakom gardinen. Åh detta vackra väder, det ger mig energi & glädje!

Och där gick J och hämtade dagens första glass/is, alltså den flickan kan äta huuuuuur många glassar som helst varje dag och jag förstår henne, glass är ju hur gott som helst!  Och igår hittade jag, efter tips av min bästa vän, underbara glass/is pom pom´s hos Søstrene Grene. Den butiken är ju bara SÅ billig! Ska ta och montera ihop dem och uppdaterar med bild här strax.  Men du, vad hände egentligen i Let´s Dance (svenska TV4) igår?!? Åkte Laila som var helt galet d.u.k.t.i.g. ut??? Jag somnade nämligen och fick inte med mig fortsättningen efter nyheterna.  Hur som helst – väldigt orättvist om du frågar mig!  Sen tror jag att fotbollskillen kommer att vinna, igen. Han är grym!  Eller vad tror du?

f4b18f5365bdb55c1d19d726781028e7

Åh vilka söta glass kakor!   Sånna skulle jag vilja ha till Johannas kalas…. Synd bara att jag är en katastrof på baking…

Nu ska jag ta och hoppa i duschen så att vi kan ta tillvara denna underbart sköna fridag.

Önskar dig den allra bästa dagen min kära bloggvän!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WELCOME WEEKEND!”

 1. Lena says:

  Jo men visst tror jag Anton Hysén vinner. Han är ju bara bäst tycker jag 🙂
  Men kakorna… alltså hur söta…. ? VAR hittar man dom ?
  Ha en skön lördagskväll bästa du 🙂

  • gizmolina says:

   Håller med dig! Anton är helt klart i en klass för sig! 🙂 Och kakorna… önskar att jag visste var man hittar dom… men jag hittade bilden på pinterest så antagligen är det någon duktig bakerska som gjort dem och sedan lagt upp bilden… Vi får helt enkelt försöka kopiera! 😉

   Önskar dig en söndag fylld av lyckliga stunder & härlig avkoppling Lena! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *