WELCOME WINTER WONDERLAND!

Fina servetter från Bolina är ett tips!

Glad 2:a advent mina fina bloggvänner!

Jag gick och la mig riktigt sent igår, runt kl.03, (efter att jag somnat på sjeselongen….zzz…och vaknat av att JIG kom hem från julbord) och då var det inte en enda snöflinga i sikte men sen, då jag väcktes av 2 söta girls (Johanna har vän på sleepover) runt kl.07.30 så är det DET vackra vinterlandskapet ute!  Helt m.a.g.i.s.k.t.! och fantastiskt att det kan komma SÅ mycket snö på SÅ kort tid!  Snacka om perfekt dekoration till 2:a advent med ett vitt winter wonderland! 🙂

Och igår var jag och handlade den julgran som vi ska ha i vardagsrummet, det är alltid något speciellt med den shoppingen…och det påminner mig då jag var liten och min pappa tog med sig mig och min bror ut i skogen och högg den julgran som han hittat då han varit ute och rekat. Det var liiiite mysigare än att gå till Mester Grønn på CC-vest… Men hur som helst , jag gick för en norsk skogs ädelgran, tyckte de var de finaste också sa han att de barrar minst (ja, tack!).  Tror föresten vi hade en lik förra året.

Det är något helt speciellt med att tända ljusen i adventsljusstaken och idag var det dags för det 2:a.

It´s a wrap

Så här såg det ut på vår terrasse runt kl. 09.  Snö lyser verkligen upp i mörkret!

Nej nu känner jag att julgranen ropar på mig. Jag somnade nämligen ifrån att klä den igår så nu ska det fixas. Och sen har jag 2 girls som väldigt gärna vill baka pepparkakor .

Jag önskar dig en magisk 2:a advent min fina bloggvänn!!! 🙂

VaRmA kRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “WELCOME WINTER WONDERLAND!”

 1. Mona says:

  Vilket fint stilleben,du är väldigt duktig.
  Kramar och fortsatt fin Helg.

 2. Charlotte says:

  Så härligt att läsa bloggar nu- alla pysslar o förbereder julen! Inte långt kvar nu:-)

  Sj ska jag gå ut i snön och shoppa pressysar för jag insåg precis att vi har två namnsdagsbarn här hemma den här veckan 🙂

  Kram!

  • gizmolina says:

   Ja, tiden flyger så det gäller verkligen att stanna upp och n.j.u.t.a.! 🙂 Vad mysigt med namnsdagspresenter! Själv är jag nyfiken på vad jag får i morgon…. Tihi! 😉

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 3. Siv says:

  Åh, så koselig å komme inn hit og lese bloggen din 🙂

  Ønsker deg og dine en herlig søndagskveld 🙂

  Klem

  • gizmolina says:

   Det var riktigt härligt att höra Siv! Tusen tack! 🙂

   Hoppas att din 2:a advent varit magisk och att du får en f.i.n. måndag! Klem!

 4. Kristine says:

  Koselige og inspirerende bilder 🙂 Herlig, elsker det!!!!

  I dag har vi vært på museumstilskuddet og hatt det urolig fint. Snø og julestemning. Det var førjulssøndag med aktiviteter for de små, fokus på gameldagsjul. Mitt barn har støpt lys, fletta konger, laga julenisse mm.

  Herlig blogg. Lykke til med juletreet.

  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fantastisk feedback Kristine! 🙂 och så otroligt mysig er tur till museumet låter ! Var det här i Oslo?

   Njut kvällen vidare och jag önskar dig en underbar start på veckan! Klem!

 5. Kristine says:

  Der skulle kun stå museumet og ikke museumstilskuddet 😉

 6. Kristine says:

  Hei!
  Vi var på museumet på Vestlandet, men vet at de bruker å ha det koselig en søndag på Bærums verk 🙂

  kristine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *