WELL HELLO THERE JULY!

Allmänt

Lets-have-a-great-summer

Carpe diem.

Morning summergirls!

Och hello J.u.l.i.!  Tänk nu har årets mest somriga månad gjort sin entré. Det är nu vi ska sola, bada, grilla, åka båt, beach hänga, dricka paraplydrinkar, äta massor med glass, trippa runt i flip flops och lufta våra finaste sommarklänningar! Härligt, härligt!

Och på tal om det så står det shoppa bikini på min att-göra-lista idag. DEN ångesten. Verkligen… men jag har semester i sikte så bara att hoppa in i provrummen, dra in magen, och köra!  Eller också gör jag som min älskade mormor gjorde och går för baddräkt! det är otroligt snyggt det också! (jag har i och för sig ett par stycken men frågan är om jag kommer i de längre? och magen måste dras in oavsett…)   och alltså kolla in mormor och hennes vänner, hur härlig är inte bilden? och så underbart glada de är! Tänk så skönt att de slapp den kropps hysteri som råder idag, på den tiden fanns så klart också dieter (min mormor bantade ofta) men det var på ett annat sätt, utan bekräftelsebehov på Facebook & instagram etc.  Kan faktiskt bli lite avis… ! 😉  Och dagens reminder: du är f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. vacker precis som du är!!! kom i håg det!

12070323575_06d65c695c_b

Nej, detta är inte mormor, det här är en favorit bild som jag skulle vilja ha på väggen… Love it! 

11692586_10152920895335796_7349254780924211488_n

Här är mormor & Co.! Och min älskade mormor sitter längst fram till höger och jag älskar att hon har smycke på sig. Och hennes syster är hon i mörk baddräkt och badmössa (nr. 3 från vänster). Jag har tänkt att förstora upp den här bilden och ha den på väggen i flera år så nu när vi flyttar till hus ska det bli av!   (ja, jag har nog visat den här bilden en gång för nåt år sen så se det som en favorit i repris).

Product_HKP10352_Image_1

Här är en till favoritbild av samma fotograf som knipsat den första. Underbar! och jag kan knappt vänta till jag också poolhänger, det kommer att bli FAB! speciellt efter detta flytt-kaos…!  Eller som stylist J.Hallberg skulle säga: OMG! It´s gonna be absolutely aaaaaamaaaaazing!!!!! 

Nej, nu ska jag rulla håret så att jag kan packa vidare med stil! 😉

Ta tillvara den fantastiskt vackra sommardagen och njut din juli till max!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “WELL HELLO THERE JULY!”

 1. Em says:

  Haha, jag tänker mest på den pinne din mormor håller mellan benen. En skämtare! 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha ! 😉 Ja, min mormor hade underbar humor! En äkta glädjespridare som alltid såg solen bakom molnen och hon har inspirerat mig till att tänka positivt !

   Önskar dig en härlig dag Em! Kram!

 2. Titti says:

  Minns att min mamma hade liknande baddräkt.
  Härligt foto.
  Fick tag på en snygg bikini i våras på Kappahl.
  Rosamönstrad överdel och starkrosa nederdel.
  Annars gillas Abecitas som jag har ett flertal av i samma modell.
  Ja inga palmer för oss i sommar……men “snart” är det vinter….
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh vet du, jag ska faktiskt till Kapp Ahl idag så hoppas jag hittar en snygg bikini där som passar! 🙂 Och jag hade också gärna varit i Thailand en längre period i vinter men det är ju tyvärr så svårt att få till nu då Johanna går i skolan…

   Önskar dig en härlig torsdag! Kram! 🙂

 3. Titti says:

  Jag önskar för alla våra barn idag att växa uppburen Facebook, instagram och andra kroppsfixerande medier (sminkvideos på Youtube för åringar. ..) Att de får växa upp med en självkänsla så god, att de vet, att människors värde hänger inte i hur smal eller tjock en är. Huvudsaken man är en snäll människa med medkänsla för levande varelser.

 4. Anna says:

  Herlige feelgood bilder

 5. Anna says:

  Vet du hva fotografen som har tatt pool bildene heter ? De var så fine !
  Masse lykke til med flytting og med ny hverdag i Luleå.
  Vi som blir igjen i Oslo vil savne å ha deg her 🙂

  • gizmolina says:

   Han heter Slim Aaron! googla honom så hittar du massor med härligt glammiga bilder! Och tack snälla du för Lycka Till. I need it… för idag har jag lite flytt-ångest… Så ja, din omtanke värmer Anna!

   Önskar dig en underbar torsdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 6. Mona says:

  Herregud…jag bara älskar din blogg din humor
  dina åsikter,för att inte glömma dina bilder
  du är en stor konstnär.
  Jag är också nyfiken var fotot på mormor är
  taget. Kramar i massor!

  • gizmolina says:

   Åhhh nu blir jag helt rörd här… gråter faktiskt… Tusen miljoooner T.A.C.K. för fantatiskt fina ord och underbart peppande feedback Mona! 🙂 Och tyvärr vet jag inte exakt var bilden av mormor & co är fotograferad men jag gissar att det är i Kalix området där hon bodde… eller kanske de var på jentetur söderut? Önskar jag kunde fråga henne…!

   Önskar dig en magisk dag! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *