WHAT A BEAUTIFUL DAY!

20c7399916b41168a72077ceb0ce63c8

Dagens reminder.

Moooorning kära vänner! 

Åh som jag älskar dagar med strååååålande solsken!  Allt känns lite lättare då och det ger mig xtra energi! 🙂

Och idag är det torsdag och vi ska i bursdag i eftermiddag och det gleder vi oss väldigt till!  för att få packa in presenter i fint papper och skriva kort är bland det absolut bästa jag vet!  Och guess what?!  Min i-phone vaknade till liv igen då den blev re-startad igår eftermiddag! D.E.N. lyckan!!! men alla 5.800 (!) bilder, videos och app´er gick förlorat…. och det är så klart trist men jag hoppas att de flesta finns här i min mac så jag överlever nog.  Sen var alla kontakter kvar! och det är jag enormt glad & tacksam för eftersom jag bara kan tfn.nr. till JIG, mamma & pappa, sen stoppar det….  Nu återstår bara att gå tillbaka till sjukhuset och få hjälp med lite uppdateringar och nedlanstningar och sen är jag back in i-phone business & på instagram! Åh så kul det ska bli att vara insta igen! Har saknat det…!

Vogue-Italia-January-2015-Hollie-May-Saker-por-Steven-Meisel-11r

Senare idag kan jag äntligen lasta ner egna nytagna bilder igen!  så gissa om här ska fotas! (passar perfekt med kalas just idag).

Nu ska jag köra på här så jag önskar dig en underbar dag fylld av solsken & positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WHAT A BEAUTIFUL DAY!”

 1. Mimmi says:

  Grattis till uppståndelsen av telefonen !

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Mimmi! 🙂 Det känns fantastiskt att vara tillbaka i “verkligheten” igen!

   Njut din dag! Kram!

 2. Heidi says:

  Du burde laste opp mot icloud, da ligger bildene alltid der;-))
  Nyt solskinnet, i Trøndelag er det mildt sagt drittvær idag også! Lengter etter våren her nå..
  klem

  • Jag har i-cloud, har t.o.m. uppgraderat till xtra mycket kapacitet där för ett tag sedan, men är förfärligt dålig på använda det så det var en stund sen jag uppdaterade….. I.n.t.e. bra! Men förhoppningsvis så har jag kanske lärt mig min läxa nu… 😉

   Önskar dig den bästa fredagen och en underbar weekend Heidi! Klem! P.S ingen sol i Oslo heller idag så vi får skapa vårt eget solsken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *