WHAT A BEAUTIFUL DAY!

11960262_10153033226800796_9078192289755656848_n

Vart skulle du flyga idag om du hade vingar? 

Kära bloggvänner! 

Tittar in i farten för att önska dig en underbar onsdag i detta fantastiska sommarväder som aldrig verkar ta slut…!  Och nu ska jag iväg ut och fixa ett par ärenden innan jag ska hämta darlingen (de slutar 13.15 varje dag den här veckan) så – återkommer när jag är tillbaka! 🙂

I´m back!  och nu vill jag förklara dagens 1:a bild… jag satt ute på terrassen och åt frukost när det plötsligt kom huuuur m.å.n.g.a. fåglar som helst flygande och slog sig ner i träden runt vår gård. De bjöd på ett magiskt kvittrande när de flög mellan träden och, sen efter en stund, så flög plötsligt alla vidare… Det var ett så stämningsfullt höst-tecken! och det fick mig att inse att hösten närmar sig med stormsteg nu trots den sommarvärme & knallsol som råder på dagarna. Och jag välkomnar verkligen hösten med allt vad den innebär för jag älskar den tiden på året!

11947695_10153033296640796_4321135231949248918_n

Häromdagen ute på gården. 

11960174_10153033298360796_5588099745858668252_n

Min fina singlett / vita linne kommer från Kapp Ahl, jeansen från Replay och…

11898614_10153033426970796_7920155908627440167_n

….kimonon är en favorit från Lindex. Jag har lånat min mammas cykel en del fram till att jag shoppat en egen och det är så otroligt praktiskt att cykla in till stan när man ska handla. (på bilden är vi girls på väg till matbutiken…).

Ta tillvara din onsdag!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “WHAT A BEAUTIFUL DAY!”

 1. Härligt med sommarvärme fast ändå väntar jag på hösten- filtar, tända ljus och en sprakande brasa är bra mysigt det med!

  Ha en fin dag Kära du!

  • gizmolina says:

   Åh ja, jag håller med dig om att hösten är m.a.g.i.s.k. ! jag älskar verkligen den tiden på året av precis de anledningar som du nämner! 🙂 Så – vi har en underbart härlig tid framför oss!

   Önskar dig en riktigt fin kväll Charlotte! Kram!

 2. Lena says:

  Älskar sensommarvärmen…. den är behaglig tycker jag… höst i luften nu känner man. Var årstid har sin charm.
  Du passar verkligen i uppsatt hår 🙂 det klär dig.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för komplimangen Lena! Nu blev jag glad! 🙂 Och jag håller verkligen med dig om att varje årstid har sin charm!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram!

 3. Titti says:

  Mina vingar bär alltid till Thailand.
  Kaftanen har jag också, så användbar.
  kram Titti

  • gizmolina says:

   Thailand är alltid en bra idé ! 🙂 Själv kan jag också tänka mig att flyga dit men först stoppar jag gärna i Stockholm, Oslo & New York på vägen… Och ja, visst är den här kaftanen otroligt användbar! En klar favorit!

   Önskar dig en riktigt fin kväll Titti! Kram!

 4. Milla says:

  Alltid lika fräsh

  • gizmolina says:

   Men åh så snäll du är Milla! Tusen miljoner tack för din fina komplimang! Den lyser upp min dag här! 🙂

   Njuuut kvällen & fira att det är lill-lördag! Kram!

 5. Mimmi says:

  O du glöm inte cykelhjälmen 🙂 du vet ju hur lätt en olycka kan hända och du har ju avverkat ett av dina liv.

  • gizmolina says:

   Jag är tyvärr väldigt dålig på det där med cykelhjälm…. Lever istället med tron att min skyddsängel vakar över mig… !

   Önskar dig en fin kväll ! Kram! 🙂

   • Madde says:

    Olyckan kan snabbt vara framme. Vet själv av egen erfarenhet och hade förmodligen inte suttit här idag om jag inte haft hjälm på mig den där dagen för tre år sedan…

    Dessutom visar man att man är en bra förebild för sina (och andras) barn. Du vet väl att det är lag i Sverige på att ha hjälm när man cyklar om man är under 15…

    Inte meningen att gnälla eller leka polis, men vi är rädda om dig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *