What a day….

Allmänt

Den här bilden av min älskade Johanna ger mig harmoni idag…

Mina sweeties!

Mindre bra dag här och ett ett totalt kaos efter att vi fått hit alla saker så jag tittar bara in för att önska dig en lovely lill-lördag.  Ni ska veta att ni verkligen lyser upp mina dagar och era fina kommentarer peppar mig i mitt bloggande !  Utan er vore inte min blogg det den är så : T.A.C.K. !!! L♥ve you all !

P.S Har öppet butiken torsdag, fredag & lördag.

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “What a day….”

 1. M says:

  Då kopplar jag av för din del också, ligger nämligen på beachen igen… 😉

 2. Annette says:

  HERLIG bilde!!
  Aldri kjekt med sånne dager, men du får nyte den gode følelsen av at det blir bedre for hver ting du får unna 😉
  Lykke til, ikke slit deg ut, det blir SÅ bra til slutt!!

  Klem fra Annette

 3. fru Svensson says:

  Kan vi ge dig lite energi gör vi gärna det,för du ger oss så mycket.
  Många Kramar i Kaoset

 4. Så tråkigt, hoppas det känns bättre snart. Som skrivet här ovan är du en glädjespridare, så hoppas du känner dig bättre snart. vill du se nått knasigt, lite kul så har jag gjort cupcakes av baby strumpor = ). Stor kram!

 5. Anneli says:

  Hej!
  Att du orkar allt själv!?, har du ingen väninna som kan hjälpa dig att packa upp och fixa i ordning eran fina lägenhet? Jag skulle bli galen att inte fått i ordning. Vore kul att få lite bilder när ni är klara.
  Mvh Anneli

 6. Titti says:

  Oh my jag vet hur rörigt det kan bli….när min kära pappa somnade in i slutet på förra året blev det lätt kaos för fort-fort skulle hans lägenhet på äldreboendet tömmas….
  Vi har alldeles för mycket saker….
  Kram Titti

 7. Lotta says:

  Underbar bild!!!!!!
  Hoppas allt är bra. Kom ihåg att chilla lite.
  Kram

 8. Säger samma som Anneli det skulle göra dig gott att få lite hjälp. Du har haft städhjälp för det kanske var en ide att be om lite hjälp så inte du sliter ut dig helt och hållet.
  Var rädd om dig. Tänk till

 9. Maud Daulin says:

  Vilken härlig tjej hon är din Johanna alltid lika sprudlande glad jag blir glad av din blogg och följer er nästan varje dag. Du är nog lika glad för din lilla tjej som jag är för min, nu tonåriga Amanda…men hon vill inte vara med när jag fotar längre, så passa på så länge J vill och fota på så vi andra får glädjas:)

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fina ord ! 🙂 Ja, jag passar på att fota så mycket jag bara kan för jag är så rädd att det vänder snart …. 😉 Kram !

 10. Anita says:

  Vilken vacker sommarbild. Här har det varit riktigt varmt ute idag och i sjön har vi +22 grader nu. Så idag har jag njutit i vattnet efter mitt jobb. 🙂 Ha nu en goer torsdag!

  • gizmolina says:

   Tack ! +22 låter amazing ! vi fick också njuta sol idag så hoppas det håller i sig till i morgon. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *