WHAT A DAY !

Allmänt

Mina briller från Gucci har hängt med mig i några år,  tröjan däremot invigs idag.

Oh my, what a d.a.y. !

Hör på det här: efter att jag fått ställa in både ett frukost & lunch event så tar jag en jobbpaus för att 1. posta kundbeställningar (mejla mig om du vill shoppa!), 2. ta en tur till IKEA på Furuset med hopp om att få tag i de delar som saknas till de möbler som ska monteras i morgon  (eftersom de var utsålda på Slependen).  Men vad händer då jag äntligen kommit fram och parkerat bilen? Jag upptäcker att jag glömt plånboken hemma. Allstå är det möjligt ?  Och eftersom klockan tickade så insåg jag att jag inte skulle hinna hem och hämta och köra tillbaka p.g.a trafiken innan jag skulle hämta J så det var bara att köra hem igen.   Tokigt !!!

Min i-phone bor alltid i ett fint cover men så, av någon anledning tog jag av det häromdagen och vad upptäcker jag? jo, att hela telefonen är knust !  frågade J om hon hade någon aaaaning om vad som kunde hänt? Hon sa att den kaaaanske ramlat i golvet häromdagen.  Hmm…

Och just det ja,  min ena lins är out of order så jag fick trippa runt med briller idag. I.n.t.e. ofta det händer så jag har känt mig som att jag är på fylla hela dagen, snubblat i trappor och känt mig allmänt snurrig.  Har vanligen bara på mig glasögonen på kvällarna / morgonen men ytterst sällan en hel dag.  Beställde därför nya linser idag och kryssar fingarna att de kommer a.s.a.p.   Nej, nu ska jag mysa upp mig i soffan och titta på Bonde söker fru.  Fick nämligen inte till att se det tidigare i kväll p.g.a. att en prinsessa skulle tvätta håret, äta kvällsmat och läggas… så, thank god att det går i repris för idag blir det ju riktigt spännande att se vilka val bönderna slutligen gör  !  Love is in the air … !

Sweet dreams sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “WHAT A DAY !”

 1. Camilla says:

  Oj så kjedelig at du glemte lommeboken. Har samme problem når jeg må gå m briller. Fikk øyebetennelse for en tid siden og måtte gå uten linser i 4 dager. Helt forferdelig å gå m briller. Svimmel og ør i knoppen. Vil gjerne bestille av deg men vet jo ikke hva du har lenger:) Litt bilder fra butikken må du vise:) 🙂 God natt klem

  • gizmolina says:

   Ja det var inte så festligt att upptäcka det… fick ta 3 djupa andetag 😉 Uff, øyebetennelse låter inte så kul.. och att gå med briller då man är van vid linser är verkligen en märklig känsla. Också immar de ju igen nu också då man går från kallt ute till varmt inne så då blir man ännu snurrigare 😉 Som TUR är så lanseras min webshop snart så då kan du se vad jag har där !!! (äntligen!) . Men kan självklart även lägga upp pics från butiken då jag är på jobb senare idag / i morgon. Njut din dag! Kram !

 2. Monica says:

  Slikt er fryktelig irriterende!!! Slikt en kan le av litt i ettertid, men absolutt ikke der & da 🙂 Fine briller som du kledde veldig godt! Jeg er på jakt etter nye briller. Vanskelig! Prøvde meg på linser i går. Enda vanskeligere!!! Puh…det føles heeeelt håpløst. Fikk de omsider inn, men herregud så vanskelig å få ut igjen!!!! Er forrresten interessert i å kjøpe et par av de hvite bildene dine. Er det mulig å få greie på tekstene du har? Ønsker deg en strålende dag! Husk lommeboka hvor enn du går :))))

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Jag minns själv mina 1:a linser. Inte helt lätt… men nu går det som en dans! och jag kan inte tänka mig ett liv utan ! och ja, inte helt lätt att hitta de rätta brillerna heller så jag håller fast vid mina som jag är väldigt glad i. Jag ska ta och fota de fina vita bildene så att du får se texterna. Lägger upp dem i morgon ! Önskar dig också en strålande dag ! Klem ! P.S plånboken ligger redan i väskan 😉

 3. Tilda says:

  Oj vad du blivit smal i ansiktet?! Du stressar väl inte för mycket? Mycket fin i briller! kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *