WHAT A DAY… !

Allmänt

Idag runt kl.09.45.  J myser framför barnTV och Gucci chillar…. it was a kodac moment ! Jag har glaskrukor till mina orkidés men är sugen på vita, eller ljusrosa? Tror kanske det blir nästa köp till hemmet…

Darlings !

Idag var det en sån där dag…  Jag var inte helt i form så vi körde soft start.  Sen iväg ut för att köpa skridskor till J, var inom 3 butiker, utsålda i hennes size överallt (men hjälm fanns!), sen skulle vi stoppa och äta lite lunch men hittad ingen parkering (hopplöst) så, vi bestämde oss för att köra hem och laga korv m. bröd i stället.  Väl hemma, efter ett stopp då vi handlat, och vattnet kokat upp så upptäcker jag att köpt allt utom korv ! så, bara att sticka ut igen….  Efter lunchen lämnade jag J på skridskobanan med en kompis m.familj (vi hyrde skridskor där)  också körde jag rakt till min butik och fortsatte inventeringen som jag påbörjade torsdag.  Var super effektiv och kom nästan i mål innan jag hämtade upp J kl. 19.30 och nu kom vi precis innanför dörren. Puh !

Ska slänga ihop middag till oss girls nu och sen TOKmysa men först av allt ska jag ta på mig min mysuniform . Herregud så s.k.ö.n.t. det ska bli!  🙂

Igår kväll runt kl.21.30, samma rum, en annan vinkel…  Jag myste med inspirerade magasiner och goda ostkrokar.  Önskar jag kunde säga att det var årets sista påse men nej, jag slutar inte med godsaker bara för att det blivit nytt år  😉 

Jag upptäckte precis att det är Mamma Mia på SVT1. Min & J´s favvis film #1 ! vi har säkert sett den 29 gånger men den kan ses hur måååånga gånger som helst. En riktig feelgood film och det måste ju vara en av de bästa filmer som någonsin gjorts, eller hur ?!

Och du, bara så att du vet, så tänker jag på er hela tiden har så dåligt samvete när jag inte hinner blogga på en hel dag… lovar att gottgöra det …. !

Önskar dig en super kväll ! 🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “WHAT A DAY… !”

 1. Therese says:

  Först så vill jag tacka för en underbar blogg !
  Tänkte fråga om inte vi kunde få se mer Bilder från ert hem?
  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Nu blev jag glad ! Jag kan absolut visa fler bilder från vårt hem ! det kommer. Önskar dig en underbar söndag. Kram !

 2. Em says:

  Åh så fina bilder, er lägenhet är så fantastisk och inspirerande.
  Håller verkligen med angående Mamma Mia, kan se dem hur många gånger som helst och blir lika lycklig varje gång. Så ska en bra film vara! 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 jag trivs verkligen fantastiskt bra i vårt hem. Och ja, Mamma Mia är en av få filmer som man aldrig tröttnar på ! Happy söndag ! Kram !

 3. katta says:

  Har du den otroligt fina lyktan i din webbshop? Hoppas för jag vill ha!!!
  /K

  • gizmolina says:

   Jag fick den i julklapp av en fin veninna så tyvärr har jag den inte i min butik…. Men jag ska absolut försöka få tag i dem för de är SÅ fina ! Njut din söndag ! Kram ! 🙂

 4. Miss West says:

  Men oj vilken dag ni verkar ha haft….full rulle non stop. Hoppas ni fick en riktigt mysig kväll framför Mamma Mia 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, det blev inte direkt någon lugn lördag så – hoppas på en softare söndag 😉 Önskar dig en härlig dag ! Kram !

 5. Kicki says:

  Wow så fint ni har det!!! Vill gärna se mer härliga pics! /K

 6. Jannicke says:

  Hei, og godt nytt år! Takk for fantastiske bilder av et nydelig hjem! Jeg lurer på hvor den hvite stolen som Johanna sitter i er fra? Jeg drømmer om en slik til barnerommet der jeg snart skal tilbringe mange timer med min lille pike. Håper du kan tipse meg om hvor det er mulig å få tak i en slik? På forhånd takk:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *