WHAT A DAY.

Screen shot 2013-03-09 at 16.19.33

Kära bloggvänner! 

Ursäkta mig men idag har jag verkligen varit uttråkad för det har regnat non-stop!  Så – jag har legat under tak ute på terrassen heeeela dagen, beställt thai take-away, läst bok, lyssnat på skön lounge musik…. hur mycket feelgood som helst! men – efter att mest ha sett moln sedan vi ankom i fredags (med undantag av söndagen) så börjar jag bli liiiite solstressad måste jag erkänna för jag vill ju till beachen!

Men – det är ju regnperiod här nu så bara att gilla läget också måste jag sluta att checka instagram så ofta, alltså alla dessa loooovely bilder med klarblå himmel från alla möjliga delar av världen gör mig på samma humör som en 3 åring i matbutiken före middagstid en onsdag…   Och ja, för att toppa det hela så har servern till min blogg legat nere stora delar av dagen så det här blogginlägget har jag hållit på med i typ 6 tim nu. Festligt värre! Nej, tror jag ska ta och logga av både här och där och titta lite på Allsång på Skansen en stund och om jag orkar så blir det kronprinsessans födelsedagsfiring också (men det startar kl.02 lokal tid här så kan hända jag sover…zzz…). Hipp, hurra vilken dag! 😉

1618683_10152946106680796_3316704956681973475_n

Hjärtat här hemma vid poolen i sin super fina bikini från Kapp Ahl.

Njut din kväll kära du! Och tänk- i morgon är en annan dag, åhhh så härligt! och då är planen att vi ska sticka iväg och bo på resort några dagar.. Det ser jag verkligen fram emot!  Och du – det är väldigt varmt (säkert runt 30 grader) & underbart här trots vädret. Bara så att det är sagt… ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WHAT A DAY.”

 1. Titti says:

  Vi var 2 veckor i Grekland en gång varav vi hade regn i 10 dagar. Vi har aldrig varit så utvilade ☺

  • gizmolina says:

   Ja, inget ont som inte har något gott med sig…! 😉 Mitt problem är bara att jag blir såååå rastlös… som idag tex. jag borde ju njutit till max av min super softa dag men istället la jag energin på att irritera mig över regnet. Tokigt! Håller tummarna för bättre väder i morgon! det skiftar ju oftast fort här nere…

   Njut kvällen Titti! Kram!

 2. nilla says:

  Förstår precis stressen, för även om man har en lugn och skön dag hemma, så är det ju på stranden man vill vara när man är i Thailand. Jag kikar alltid in (varje morgon)på webbkameran över Karon beach för att få en liten dos thai, och det har varit mulet och regn där hur länge somhelst, så jag tror nog att det vänder snart 🙂 Njut ändå, jag vill sååå gärna vara där, men vi kör Grekland till helgen, där är det sol. Ha det gott fina du <3

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur? Man vill verkligen ha sol, sol, sol!!! och idag fick vi äntligen njuta ett helt fantastiskt väder! 1,5 vecka senare…! 😉 Men jag ska i.n.t.e. klaga. Här är oavsett helt underbart varmt och skönt och vi har haft sol med dis mellan regnskurarna. Nu kryssar jag fingrarna för att dagens vackra blå himmel blir kvar heeelt fram till vi lyfter mot norr igen!

   Och du – det låter fantastiskt med Grekland!!! Önskar dig den bästa semestern! Njut!!! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *