What a day!


..På väg till kalaset

Min ambitiösa plan om att både shoppa & städa efter kalaset i kväll slutade med att jag somnade tillsammans med Johanna för oh my ! så trött man blir av dagisinskolning och super trevligt barnkalas… ! 😉

Det var SÅ kul att fira Elian i kväll och jag ska självklart visa er bilder senare från kalaset men – nu ska en trött (och stressad…) mama /desperate houswive kavla upp ärmarna och S T Ä D A + blåsa upp ballonger och fixa med paketen som hjärtat ska få då hon vaknar imorgonbitti på sin 2-års dag.

  
Till vänster: bild på oss före kalaset. Jag hade på mig topp från French Connection, bälte TopShop, kjol/skjört köpt i Phuket och smycken Julie Sandlau.Johanna har topp från "Monsoon", body GAP, kjol/skjört P.OP. Till höger: då vi skulle hem från kalaset bytte jag till jeansen som fått följa med i handväskan. (kolla in kaoset i bakgrunden.. jag har lite att göra nu 😉

What a day ! och det kan man lugnt säga om den här dagen för exakt 2 år sedan också.. då stressade jag minst lika mycket för kvällen innan Johanna föddes, runt kl. 24 körde jag bort till min butik med en arbetsmanual (inför min mammaledighet) som jag utarbetet för mina anställda och när den var levererad så kunde jag koppla av (för den skulle jag bara hinna med innan Johanna föddes..) och vad hände då? Jo! värkarna kom runt kl. 05 på natten nästan exakt 14 dagar senare än planerat 😉

Bäst att köra på här nu ! tur natten är lång.. 😉

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “What a day!”

 1. marit says:

  He he. Lykke til:)

 2. Irene says:

  Stress jobbade jag alltid som bäst i innan jag blev sjuk. Nu blir jag bara mer sjuk tyvärr när jag genomgår stressade situationer. Men man kan inte vara rädd förr stress så jag låter INTE min sjukdom vinna.

 3. LinnM says:

  mysig men stressig dag ni verkar ha haft. Hoppas du hinner med allt du vill göra i kväll 🙂 Passar även på att gratta Johanna på 2-årsdagen. Jag hoppas din dag blir alldeless underbar, att du blir behandlad som en lite prinsessa med massa fina paket och god tårta 🙂 Och grattis till dig, 2 år som fabolous mum! Kram

 4. Irene says:

  Nu är det Johannas födelsedag, om två timmar för två år sedan började hon att vilja titta ut….

 5. Carolina says:

  GRATTIS till sötaste prinsessan Johanna på 2-årsdagen!:-)

  Hoppas att Ni alla får en helt lovley dag tillsammans med mycket paket, ballonger, tårta och firande!

  Själv längtar jag hem till mannen min som sussar medans jag tar hand om de sjuka här på sjukhuset.

  Spännande jobb, men jag är visst extra trötter med en liten i magen.

  Ha en riktig toppendag nu!:-)

  mängder med kramar

  /Carolina och Ärtan

 6. madde&wilmer says:

  GRATTIS JOHANNA PÅ DIN STORADAG!!VARMA GRATTIS KRAMAR WILMER MED FAMILJ

 7. Josefine says:

  GRATTIS sötisar på ER dag! För två år sen idag var ni hjältar båda två och idag ska ni fira med kalas! HA den BÄSTA dagen och stressa inte för mycket AnnaStina!

  KRAMAR!

 8. Låter som en riktigt hektisk dag. Hoppas du fick sova skönt inatt.

 9. Nelly says:

  oh, va fina ni var till kalaset. : ) kram

 10. Michaela says:

  Gud vad jag har sett fram emot att sätta mig här o läsa idag! 🙂 Underbaraste bloggen, så otroligt FEEL GOOD, ni verkar vara två så supermysiga o glada tjejer. Grattis till Johanna på 2-årsdagen!!! Kram Michaela

 11. Caroline says:

  Så snygg du är med utsläppt hår! =)

 12. nathalie says:

  vilken söt o trendig mamma du verkar vara =) söt dotter med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *