WHAT A HAPPY DAY!

Allmänt

Slottsparken igår runt kl.13. Foto: Johanna.

H.A.P.P.Y. friday sweeties! 

Guess what? Idag fick jag sommarens 1:a riktiga sovmooorgon! Herregud så lyxigt! & skönt! och helt fantastiskt härligt!  Johanna är nämligen på sleepover hos sin söta bästis och det sista jag sa till JIG innan jag somnade var att han i.n.t.e. fick väcka mig på morgon och det funkade. Hallelujah! 😉

Så nu sitter jag här med öppna dörrar ut till den soliga terrassen och känner mig lite småstressad över att jag inte har helt kontroll på Johanna. Hur dumt är inte det?  Jag borde ju njuuuuuta… men det är väl så det blir eftersom jag tillbringat hela sommaren tillsammans med hjärtat.  Men ska ta och skärpa till mig nu och sätta mig ute på terrassen en stund innan jag kör på med städningen här hemma. Och sen, om några timmar, ska jag möta J och våra kära vänner som vi hängde ihop med igår också. Det var sååå mysigt att ses igen!  Vänner är verkligen lycka!

Gårdagens: Halsband + hatt: H&M, skjørt/kjol: Cathrine Hammel, skor: Havaianas, solbriller: Marc Jacobs, tee: American Vintage och väska Tine K.

På väg ner till Aker Brygge för att möta upp våra kära vänner så mötte vi dessa stiliga killar.

Hjärtat gick all in med vit styling igår.  Och ja, den där pälsvästen åkte av ganska fort i värmen 😉

Vi landade  i sooolen nere på Tjuvholmen och svalkade oss med kalla bubbles och det var så varmt att både hatt + halsband åkte av.

Fina vänner är verkligen en skatt. Och s.k.r.a.t.t.a. bör man, annars dör man… !

Sötaste girlsen fick plötsligt för sig att de skulle svalka av sig med ett bad…

…och det var 1:a gången ever (!) som hjärtat var ute i norskt vatten. (hon har bara badat i Thailand / Spanien…).

Sen, efter härligt häng nere på Tjuvholmen så gick jag och J raka vägen till pølsefest hemma hos Siw & Co. Och det var SÅ trevligt! Johanna och de 2 girls hon står mellan har varit vänner helt sedan de startade på dagis / i barnehagen. 

Alla fick göra sina egna pølse-spett. M.u.m.s.!

Detta var verkligen en perfekt avslutning på en riktigt, riktigt FIN dag.  (fast J stoppade inte där, hon drog vidare på sleepover hos E…)

Vi hade verkligen en underbar torsdag! och det var ovanligt att jag och JIG fick kvällen för oss själva. Och vad gör föräldrar som plötsligt får egentid? Well, vi började med att se en film och sen… dot, dot, dot…  Ha, ha.

Nej, om jag inte passar på att njuta lite ute på terrassen nu så kommer jag inte att hinna det…

Have a happy day sweeties!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “WHAT A HAPPY DAY!”

 1. Emma says:

  Hej!

  Tack för en så härlig feel good blogg, tycker mycket om den!
  Tänkte bara höra om du inte kan berätta mer om er livsstil, hur ni tänkt med jobb/vara hemma med johanna/vad vill ni göra i livet osv. Blir inspirerad av att du kan tillbringa så mycket tid med er dotter och jobba med saker som du älskar. Hur har ni kommit dit? Finns det något du saknar? Förstår om det är för privat, men är nyfiken o chansar 🙂 Trevlig helg! Kran

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för fina ord & härligt peppande feedback! 🙂 När det gäller hur vi lever vårt liv, mer privat, så ligger det helt kort till så här: min JIG jobbar 24 hours så jag är den som sköter ruljansen här hemma samtidigt som jag driver mitt företag. Sen valde JIG, från dag 1 då jag startade bloggen för 7 år sedan, att inte vara en del av bloggen vilket gör att du endast ser bilder av mig och / eller min dotter här.

   Hoppas att din helg varit riktigt fin och att du får en magisk vecka! Kram!

 2. Johanna says:

  Vad tycker du om anettestai.no?

 3. Kristine says:

  Så glade og fine bilder 🙂

  Nyt helga 🙂

  klem K

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för fina ord Kristine! 🙂

   Hoppas att din helg varit magisk och att du får en fantastisk ny uke! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *