WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!

Allmänt

10436247_10152633205250796_2193420288195170154_n

Underbar bukett från Finn Schjøll och gavekort från Triumph. Plötsligt blev jag väldigt klar för Valentine!  (ni killar som läser: ett gavekort på undertøy är ett fint gavetips!  liksom blomster så klart…) 

Åh så glad jag blev då denna vackra valentine surprise plötsligt dök upp bakom dörren! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. This is PR! You made my day!

Och nu har jag precis varit och hämtat hjärtat och vi laddar för en härlig kväll. Blir pasta till middag och sen ska vi titta på Sveriges Mästerkock. Men först måste jag bestämma mig för gardiner inne på Johannas rum… Hon har längder idag, inte så festliga, men i tyg som stänger ute ljuset på natten men – jag är sugen på att byta ut dem mot likadana hiss-/lift-gardiner som de vi har i resten av lägenheten problemet är bara att då kommer man inte att se de fantastiskt vackra fönstren lika gott… Så – nu är frågan hur jag ska göra? Låta det vara som det är? eller byta ut dem? What you think? (du kan se en bild av fönstren i det HÄR inlägget).

Önskar dig en festlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!”

 1. Line says:

  De vinduene er så fine 🙂 Ikke gjem de bort 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för feedback Line! 🙂 Det är exakt så jag tänker… att de är för fina för att gömmas… Men samtidigt så är det så smidigt med liftgardiner eftersom de tar mindre plats… Hmm… längderna får nog kanske vara kvar…

   Njut kvällen! Klem!

 2. Tina says:

  Vad fina

 3. Nilla says:

  Vilka fantastiska fönster. Jag tycker det är fint med en längd som du har nu, men nästan ännu finare utan någon gardin alls. Men vilka fina rosor du fick, färgerna är helt underbara 🙂 Kram och ha en fin kväll!!

  • gizmolina says:

   Ja, men visst är fönstren helt underbara! 🙂 Tyvärr måste vi ha gardiner där inne för annars blir det för ljust när hjärtat sover… Men jag tror längderna får bli! blir nog finast så. Tack snälla du för feedback!

   Önskar dig en underbar torsdag Nilla! Kram!

 4. Titti says:

  Säger som övriga fönstren är så vackra, de måste få synas!
  Kram Titti-Umeå

 5. Joss says:

  Behåll gardinerna du har! Js fönster är underbara! 🙂
  Ha en fin torsdag! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack för feedback Joss! 🙂 Ja, de får bli så byter jag ut gardinstängerna istället (de som är där nu är super fula). Fönstren är ju bara helt magiska!

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 6. Ella says:

  Få spesielsydd liftgardiner som nesten ikke syns når de er oppe.

  • gizmolina says:

   Problemet är att jag inte har möjlighet att fixa måttbeställda gardiner i det rosa stoff jag önskar… det blir helt enkelt för dyrt… Så – måste finna en smart, ekonomisk, lösning utifrån det som finns i butik.

   Därför blir de gardiner hon har kvar också byter jag ut stängerna till finare istället! 🙂 Men tusen tack för feedback! sätter pris på att ni svarar mig!

   Happy torsdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *