WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!

Allmänt

1911930_10152354160195796_792562197632573789_n

This is what I call a l.o.v.e.l.y. surprise!

Alltså hur G.L.A.D. blev jag inte då jag plötsligt fick detta bud mitt i städningen?!?  🙂  Och att det dessutom är från ett av mina absoluta favorit brands Lexington gör ju inte saken sämre… !  Korgen är en invitasjon till ett event och det var ju  bara helt perfekt att den kom just idag för då kan jag bjuda mamma på ett glas ute i solen när hon ankommer Casa Gizmolina om några timmar.

Nu: back to reality!… vilket betyder dammsugning!  Jag älskar kontrasterna i mitt liv! 😉

P.S tusen miljoner TACK Mildh Press & Lexington Company. Ni förgyllde verkligen min dag!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!”

 1. Kristin says:

  Så gøy med sånne invitasjoner. Blir du invitert som blogger, eller butikkeier?

  • gizmolina says:

   Ja, det är alltid lika gøy med eventer! Tyvärr hinner jag inte gå på alla som jag önskar men den här gången passar det så jag gleder mig! 🙂 Och jag blir invitert som blogger / stylist.

   Njut dagen vidare! Klem!

 2. Britt says:

  Håper vi snart får se bilder av rommet til Johanna. Sikkert blitt sååå fint:-)

  • Kul att du efterfrågar bilder Britt! Klart jag ska fota och visa! Men allt är inte riktigt klart ännu… jag har nämligen en idé som jag hoppas att jag blir färdig med i helgen men sen ska du få se! 🙂

   Happy onsdag! Kram!

 3. Kristine says:

  HERLIG! Nyt det sammen med din mor, perfekt

  • Tack Kristine! 🙂 Tyvärr var det inte läge att köra rosé ute i regnet i går så det blev cava inne i stället också sparar vi höst picknick till en solig och vacker höstdag… ! 😉

   Njut din onsdag till max! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *