What a (lovely) day !


Gissa vad vi sitter och tittar på ? 😉  Just det, Lotta på Liseberg! men nu har vi hunnit förflytta oss från matbordet (blev late-dinner idag..) till vardagsrummet/stua där ljusen är tända och jag + mormor njuter ett glas vitt. (det ser ut som att jag har tappat en hand pga att jag rör på mig då mormor fotar 😉

Det här måste vara en av de få gånger i min 2 åriga blogghistoria som jag inte bloggat på heeeela dagen , tror inte det har hänt sedan jag var utan internet i Thailand förra året ?  och jag LOVAR att det ska dröja till nästa gång 😉

Det blev helt enkelt en stressig start på dagen så jag fick inte tid över och sen körde jag till redaktionen och jobbade där en stund,  sen i väg till PR-byrå,  H&M´s pressrum +  barnbutiker för att låna ting till foto (ska i studio imorgon)  och sen iväg med returer till diverse ställen med sånt som jag fotade förra veckan … puh… och just det ja, jag svängde förbi och GRATULERADE en av mina bästa vänner som fyllde år idag också i raket fart (lämnade över allt i dörren) :

HIPP, HIPP, HURRA !!! det är Kjersti´s dag idag ! 🙂  I påsen "this will really surprise you" (från Lagerhouse)  låg det flera små paket så det var en "kose-pakke" . Och som sagt, ingen fest utan BALLONG !  Den här med prinsessekrona är min favorit 🙂

Trots att det varit hektiskt dag (och att det hänt en tråkig sak som jag inte kan berätta om på bloggen…)  så NJUTER jag min dag och nu ska jag tok-mysa med Johanna innan hon somnar.

Hoppas att du har en TOPPEN måndag !? vi ses igen senare !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “What a (lovely) day !”

 1. Philia says:

  Villka härliga ballonger du får tag på där i Oslo!!! Så FESTLIGT!

  När min dotter döps om ca 1 månad så vill jag ha MASSOR av rosa ballonger (och då med helium såklart!) Hoppas att det går att ordna hemma i vår lite mindre stad :)…
  Njut av kvällen! Kram

 2. Hej Philia !
  Å så FINT det kommer att bli med massor med rosa ballonger ! 🙂 Du får höra av dig om jag ska shoppa ballonger och skicka till dig. Vi har en underbar ballongbutik som heter ballooncompany. LYCKA TILL med dopförberedelserna. Kram ! 🙂

 3. Wenche says:

  Så fin pakke! Nydelige farger og mange spennende ting:) Bursdagsbarnet ble sikkert veldig glad:)

 4. elin says:

  Det høres ut som om du har fine og produktive jobbdager. Gleder meg til å se resultatene i Kamille 🙂
  Håper JIG er frisk igjem og at hele familien nyter sommeren! Klem!

 5. Anne says:

  Du är en cool brud du 😉 Tack för att du bloggar.

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *