WHAT A LOVELY DAY.

Allmänt

Dagens tänkvärda pepp!

Gooodmorgon sweeties!

Åhhhh vilken härlig dag jag hade igår!  Jag ä.l.s.k.a.r. att vara i min butik och möta mina underbart fina kunder. De ger mig sååå mycket glädje & lycka!  (tusen 1000 tack till alla er som tittade förbi).  Känns lite märkligt att det var sista gången jag hade öppet…. så – det passade helt perfekt att vi hade middagsgäster från Luleå /Phuket (de är från Luleå och är grannar till oss på resorten i Phuket) hemma hos oss efter jobb. SÅ trevligt !  Vi startade ute på terrassen med bubbles + snacks och sen körde vi Thaimat till middag innan vi avslutade med jordgubbar, vaniljglass och chokladsås och alltså om det är något Norge kan så är det att laga god glass.  Just l.o.v.e. it !!! 🙂

Det blev lite hektiskt så min Chill Norway klänning åkte på utanpå jeansen. 

Våra fina vänner Öje & Berit och lilla J tog på sig finklänningen kvällen till ära.

Idag är det en ny dag och jag ser fram emot att få städa ihop i lokalen och förbereda för min nästa fas där det blir 100% fokus på min webshop  + kundmöten i en ny förpackning… Spännande med förändring!

Önskar dig den b.ä.s.t.a. dagen!!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *