WHAT A LOVELY DAY!

13494749_10153599141545796_1549900958385491058_n

Jag älskar flower shopping i Oslo!  och pioner… älskar pioner.

What a day! Den gick galet fort och vi hann med (nästan) allt på listan, men tidsoptimist som jag är så hade jag så klart gjort ett lite för tight schema… Men, men det var ingen fara på taket! Vi har shoppat inför morgondagens resa (oh yes, strax take off igen!),  lunchat på Olivia, haft besök av bästa vänner och sen varit på middag hemma hos andra bästa vänner.  Jag ska berätta mer om dagen senare och visa alla bilder men nu måste jag dyka i säng…zzz… för det blir en early start på oss girls i morgon. Jag har nämligen lyckats klämma in ett frisörbesök f.ö.r.e. vi reser. Hej & hå vad det går…!

13495240_10153598502520796_2133604384048728905_n

Det är så underbart att vara sammen med min älskade Johanna och idag har vi verkligen myst!

Nu ska här sovas.  Och du, tisdag är resdag för oss, vi girls flyger Oslo – Bangkok – Phuket, så – see you in Thailand!

Önskar dig en riktigt god natt och en magisk tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “WHAT A LOVELY DAY!”

 1. Frida says:

  Ditt liv känns lite som en saga och jag avundas allt roligt som händer samtidigt som jag är sååå glad över att vi i bloggen får hänga med på allt roligt! Nu känns det lite som att vi alla ska få följa med till Thailand och det ska bli lika kul, inspirerande och härligt som vanligt! Ha en fantastisk resa!!

  PS: dina blogginlägg är en liten lyx varje dag så gissa om jag längtar till dina inlägg 🙂

  Kram

 2. Lena says:

  Instämmer med Frida här ovan. Oh som jag längtar efter ett blogginlägg från dig nu. Så härligt att vi får följa med till Thailand också 🙂
  Ha en fin dag bästa du 🙂
  Kram !!!

 3. Camilla says:

  Frida och Lena har så rätt, du är verkligen en inspirationskälla! Tack för en fantastisk blogg och tack för att du är så generös och delar med dig!

 4. Studentmamman - Charlotte says:

  Jag instämmer med alla här ovan!
  Du är amazing!

 5. Therese says:

  Hoppas ni får en fin resa!

 6. Annette says:

  Så spennende 🙂
  Håper turen har gått bra og at skuldrene er senket!
  Hvor lenge skal dere være i Phuket?
  Nyt varmen og feriedagene sammen 🙂
  Gleder meg veldig til å se bilder!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *