WHAT A LOVELY SUNDAY!

Allmänt

Heeey sweeties !

Alltså guuuud vilken underbart vacker söndag vi har här i Oslo  !  🙂  Klockan 08.14 vaknade jag av att telefonen rrrrrrringde…. och jag trodde klockan var 09 (hade ställt väckning) men så upptäckte jag att det var av ett tfn.samtal.  Jag har inte haft ljud på min tfn på många år (!) så jag kom inte ens ihåg hur den låter då någon ringer ? ha ha.  Hur som helst, det var J som hade solbrillekrise (de råkade ligga kvar i min väska) så inget värre än det 😉   Och efter denna earlystart (trots att jag är home alone…) så kom jag mig ut på en powerwalk på morgonen och jag känner mig SÅ nöjd (och lite stolt) för det var verkligen inte i går….+  en perfekt start på dagen.

Så fort man tar på sig en keps så blir man sporty 😉

Fast det lev inte så mycket power på min walk genom slottsparken. Shit så halt det är ute ! H.u.r. gör de som är ute och joggar på vintern? kör de broddar ? jag bara undrar… Hur som helst,  tyvärr tog batteriet i tfn slut efter att jag knipsat några egopics så jag kunde inte fota min tur men jag önskar såååå att jag kunnat göra det för det var så härligt att gå längst Karl Johantidigt en söndagsmorgon… Människor kom ut med sina bagage från hotell, turister gick runt med kartor och tittade på statyer,  det var fullt i frukostmatsalen på Grand Hotel, en man stod i gatan klädd som på ett norskt vykort med säck på ryggen (ni vet en sån där gammeldags säck) och en flagga som stack upp och korta gå-på-tur-knickers och lusekofta (snacka om kodac moment!) , sen fönstershoppade jag hos Louis Vuitton + Mulberry (vill ha typ allt av det jag hann se, gick ju så fort….!) innan jag höll på att krocka med en man i bunad (folkdräkt), noterade att Narvesen där jag planerat att shoppa blader inte öppnat ännu och till sist kryssade jag mellan turister som fotograferade sig framför slottet.

Fick söka lååångt in i skåpet för att hitta mina gamla Nike… ett nytt snyggt par åkte rakt in önskelistan!  

Nu sitter jag och njuter en hallonsmoothie som matchar de rosa krispiga tulpanerna som står på bordet också lyssnar jag på den HÄR sköna musiken men strax är det slut softat för då ska här städas !  Passar på innan J kommer hem 😉

Önskar dig en vacker söndag !

P.S tänk att Facebook är förbjudet i Kina….

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “WHAT A LOVELY SUNDAY!”

 1. Heidi says:

  For en fantastisk morgen, det høres ut som du har hatt! Kan se for meg ALT du beskriver:-) Skulle gjerne vært med deg på powerwalk i solen:-) Lengter litt hjem nå og gleder meg til påske, da blir det Norgestur på oss! Kanskje jeg rekker å komme innom i Vibes gt. det hadde vært fantastisk:-) Ønsker deg en fortsatt herlig dag! Klem fra Heidi i Newfoundland:-)

 2. Det ser underbart ut! Här i Stockholm ser det fint ut när man är inne men ute är det orkan och isvindar tyvärr.

 3. Anneli says:

  Hej!
  Jag ska köpa icebugs till nästa vinter, gillar inte att inte kunna gå med långa kliv på powervalken. Så det får bli ett inköp, tips! Det kanske blir rea snart.

  http://www.addnature.com/
  Mvh Anneli. Ser skönt ut med promenad, själv håller jag på att jobba natt hela helgen, så jag har precis vaknat till solen ute.

 4. Sidsel says:

  Lurte på om du får hvite lyslenker inn igjen i butikken din? , den med blomster :).
  Sidsel

 5. Hey Anna Stina, du är ju bara FÖR sporty nu *tihi* Visst var det väl helt UNDERBART idag!! Jag ville bara gå & gå på min lilla runda med Felix, men jag hade helt fel kläder för att “ta den helt ut” 😉

  Du behövde ingen kamera med på tur, du beskrev det så jag riktigt kunde känna din känsla där i söndags solen på Karl Johan 😀

  Önskar dig bästa veckan hjärtat

  KRAM

 6. Johanna says:

  Min karl springer med skor med broddar. Funderar på att “låna” dem för det är superhalt här i Sthlm också..

 7. Helén says:

  Vilket fantastiskt inlägg. Så målande fina beskrivningar. Jag blev glad. Kram

 8. Anna says:

  Rekomenderar varmt broddar!!!
  Finns jättesmidiga som man lätt sätter på och tar av efter behov.
  Om man ska ut och gå är det ju viktigt att kunna gå avslappnat
  och för min del även i gott tempo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *