WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!

Allmänt

Missa inte nya magasinet KK Stil som lanserades i Norge i veckan. 

Vilken lyx att få detta på dörren en solig dag som denna! 🙂

Och nu  så vet ni vad jag ska göra i kväll när darlingen har somnat. Cavan ligger redan i kylskåpet och jag ser fram emot härlig inspiration!

En sneak-peak från magasinet. En sån där bild vill jag ha av mig och Johanna…underbar!

Nej hörni, om man kanske skulle ta och köra till IKEA nu?  känns som att det är dags. Eller hur mamma? 😉 Men först: lunch.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “WHAT A L.O.V.E.L.Y. SURPRISE!”

 1. Anna says:

  Å vad härligt med Cava i kylen. Ha en riktigt
  skön helg 🙂
  Kram Anna

  • gizmolina says:

   Och det härliga är att den ligger kvar där så nu kan jag se fram emot att bubbligt lördagsmys! 🙂 Önskar dig också en underbar weekend!!! Kram!

 2. Emma says:

  Hej Gizmolina!
  Jag har två frågor som jag funderat över en tid!
  Först: Jag tycker du knyter dina halsdukar/sjalar så himla snyggt och får liksom aldrig till det! Skulle inte du kunna lägga in ett inlägg hur du gör?
  En annan sak om det är möjligt! För en tid sedan tipsade du om kläder från din shop till väninne weekend resan! Finns det någon möjlighet för något sådant mycket snart igen? Dels ska jag på weekend resa snart och tips vore verkligen toppen! Som du säger shopping makes us happy!!

  Tack på förhand! Och glad fredag! Kram

  • gizmolina says:

   Godmorgon Emma!

   Klart att jag gärna kan göra ett inlägg om hur jag knyter mina sjalar! 🙂 blir riktigt glad över att du vill det för det är ju precis så bloggen ska vara. Ni efterfrågar – jag fixar ! Kan ju tex göra en liten instagramvideo där jag visar… hmm…ska ta och tänka till på det men ett inlägg i en eller annan form kommer absolut !

   Och riktigt kul att få göra ett packa-till-weekend-resa inlägg! Men för att jag ska kunna göra ett som passar dig så önskar jag att veta vart du ska resa? Hit me! så kommer ett inlägg en dag väldigt snart ! 🙂

   Tusen tack för att du efterfrågar inlägg! That (and shopping!) makes me happy !!!

   Önskar dig en magisk weekend!

   Kram!

 3. Emma says:

  Tack rara! Din blogg är helt underbar! Det är ofta jag går tillbaka och läser gamla inlägg för att ta del av alla goda tips! Det är en riktig feel good oas! Jag och min väninna ska åka till London! Varje höst gör vi en girle-resa. Just denna resa ska bli underbar efter småbarn år och plugg för min väninna!
  Tack för hjälpen. Njut din lördag! Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 jag blir lycklig av att läsa att du använder bloggen som ett arkiv ! Så det är till London ni ska. Gud så kul !!! Lovar att återkomma med tips ! Happy new week ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *