What a night… & snabbmakaroner.

Allmänt


Dagens tänkvärda.

Mina kära vänner! Jag riktigt längtar till imorgon! varför? Jo, för att då ska ordningen bli återställd: Johanna ska till dagis och leka & busa med sina kompisar och jag ska få jobba i lugn & ro för det tar verkligen energi att vara hemma med sjukt barn. Framförallt då jag märker att hon blir lite rastlös (= saknar lek med vänner)..

Sen blev natten helt tokig. Precis då jag skulle gå och lägga mig (galet sent…) så vaknar Johanna och är super varm (febertopp?) och vill att jag ska läsa bok etc. Så vi var vakna från ca 03 till 06.

Men – nog om det ! Nu är det ONSDAG och när jag blickar framåt så ser jag massor med roliga & spännane saker så de ska jag fokusera på idag 🙂 och nu, då Johanna piggnat till (sov till 09.45) så är hon dessutom lite bättre. Så det ljusnar som sagt !


Det är vackert med vinterbröllop men nästa jag jag gifter mig så vill jag ha sand mellan tårna…

Vi har precis ätit snabbmakaroner och det måste ju vara en av de bästa “uppfinningarna” till barnfamiljer?! 😉 Och nu ska ni få höra något intressant: i Norge är koktiden på snabbmakaroner 5 min men så köpte jag makaroner då vi var i Sverige och vad upptäcker jag? Jo, att de bara har 3 min koktid !  Så barnfamiljer i Sverige sparar med andra ord flera minuter jämfört med oss i Norge 😉

Nu fångar vi dagen !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “What a night… & snabbmakaroner.”

 1. Ida says:

  Haha, men i Norge er vi så trendy at vi har slengt oss med på "slow living"-trenden… De to minuttene gjør hele forskjellen! 😉

  Nyt dagen!

 2. Ulrika says:

  åååååh, det låter ju som om du och JIG har tänkt gifta er…? :)tell us more!

 3. Hestia says:

  Noen dager er det godt å riste av seg problemene og se framover istedenfor.
  Godt at Johanna er på bedringens vei og at ting kan "falle på plass" igjen. Kjedelige hverdager er faktisk ikke så ille.

  -klem-

 4. Anonymous says:

  Hei!
  Jeg har Kamille nr 2, men kan ikke finne siden du har laget med de forskjellige tunikaene??
  Er jeg helt blind? Eller har jeg missforstått?

  Ha en fortsatt fin dag og god bedring til Johanna. Har også hatt noen dårlige netter med to syke små. Det er ikke greit, stakkar. 🙂

  Mvh Aina

 5. Haha!

  Jag har jasminris där det (på en och samma förpackning) ska koka olika länge i Sverige, Norge och Danmark! Konstigt! : )

  Kramar!

 6. Safia says:

  haha härligt!

 7. Barnen älskar snabbmakaroner, men jag kokar dem alltid 5 minuter för efter 3 minuter känns de fortfarande lite hårda…Kanske ett "skrivfel"???

 8. Men Anna-Stina, du måste kolla in vad ICA Maxi säljer för pasta, Disney Prinsessornas pasta! Tillverkat av Dalla Costa, Italien och importerat av Gustatus i Sverige. Finns även som Cars och Nalle Phu. Gissa om min prinsessa äter bra när det är den som serveras?! Hoppas ni har en bra dag, förresten, hur blev snöstormen i Oslo? Kram Lotta

 9. Anonymous says:

  Så det är värdefullare att få vara på jobbet än med sitt sjuka barn?
  Tiden med småbarn går så fort så varje dag borde vara värd att ta vara på även om barnet är sjukt.
  Men vill man att allt alltid ska vara faboulous och HAPPY HAPPY då "fångar man" bara de roliga dagarna.

 10. Maya says:

  Själv "längtar" (don´t get me wrong!) efter att få vara hemma med sjukt barn några dagar. Bara för att det är så mysigt att bara få vara hemma tillsammans. Om inte älsklingarna är för sjuka bara…

 11. Ulrica says:

  Att vissa bara orkar????

  Krya på dig Johanna!

 12. Anna N says:

  lång koktid på pasta = nyttigare!!

 13. milla says:

  Fint o bra dagens tänkvärda!
  förstår dig me att det tar mkt energi o va hemma med sjukt barn, dumt skrivet det där med att man ska njuta av varje sekund, det är ju totalt omöjligt! allt är inte hela tiden en dans på rosor o man får tycka att det är jobbigt o va hemma med sjuka barn, jag vet som har varit hemma med mina tvillingar nu allt för länge.

 14. Jessica says:

  Haha så sant men desto kortare koktid = desto snabbare kolhydrater = blodcokeret går upp snabbt och snabbt ner..Så eg vet ja inte om de där 2 min är värt de. Kör alltid på minst 10 min oavsett..

  krya på er, här är de snökaos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *