WHAT YOU THINK?

Casa Gizmolina 26 april. Min vackra klänning kommer från H&M.

Jag har sökt och sökt och sökt efter en bild av vårt vardagsrum / stue i mitt arkiv utan lycka (en reminder på att jag ska bli bättre på att kategorisera a.l.l.a. mina blogginlägg…) så nu ger jag upp !  Men – den här bilden visar i alla fall en skymt av hur möbleringen ser ut just nu, soffan står framför fönstren som är rakt fram då man kommer in i rummet så det är den man ser, rakt framifrån, då man tittar in i vardagsrummet.

Och nu är min fråga: ska jag möblera om och placera soffan mot den högra väggen? så att utsikten från soffan blir slottsparken istället för att man ser in i lägenheten (köket, entrén…hela vägen till vårt sovrum…).  Vi har nämligen ett stort vackert fönster även på den vänstra väggen i vardagsrummet. Jag klarar inte att bestämma mig så what you think ?

Hittade den här bilden, från vår gamla lägenhet i arkivet.  Möbleringen skulle bli så här fast spegelvänd…

Här hemma pågår playdate sedan strax efter kl.14 men J´s kompis blir snart hämtad och då ska vi köra xtra god middag. Ska ta och kicka igång ugnen nu och jag tror faktiskt att det är dags att tända alla ljus också!  Ohhh vad det är mysigt med höst! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “WHAT YOU THINK?”

 1. Johanna says:

  Jag älskar att kunna sitta och titta ut genom fönstret här hemma, så jag säger KÖR!

 2. Kristine says:

  Enig, elsker også å kunne se ut av vinduet på natur/folk mm. Gleder meg til å se hvordan det blir 🙂

  Masse lykke til.

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Tusen tack för feedback! 🙂 Jag ska nog faktiskt ta och göra ett försök i alla fall så får vi se hur det går… för det är som sagt något speciellt med att blicka ut från hemmet i stället för in i det… Njut din kväll! Klem!

 3. Hej Anna-Stina, svårt med tanke på bilden,, men ett litet tips som jag själv har, ställa soffan och fåtöljerna mitt emot varann, men med kortsidorna mot väggen (inte helt kloss mot väggen) beror ju lite på hur stort rummet är, bakom soffan har jag en liten hörna med ett klassiskt damskrivbord (typ engelskt)och bakom fåtöljerna en matgrupp lycka till kram Yvonne

  • gizmolina says:

   Miljoner t.a.c.k. för feedback + förslag! Sätter stor pris på det! 🙂 Jag tycker också att det kan vara snyggt att ha soffan + fåtöljerna stående fritt mitt emot varandra men tyvärr har vi inte plats till det… tror jag? Får testa ! Det låter i alla fall som att du har det väldigt fint hemma! och en sak vi har likt är att vi båda har ett litet skrivbord i ett hörn i vardagsrummet… Önskar dig en riktigt härlig kväll ! Kram!

 4. Ditte says:

  Flytta soffan och prova hur det känns. Visst är det härligt att se ut genom fönstret i stället för in i lägenheten. Och om du inte trivs med det så flytta tillbaka eller prova det förslag “what do you think” hade.
  Lycka till!

  • gizmolina says:

   Ja du har helt rätt! jag ska absolut testa så får jag se hur det känns. Tack snälla för din feedback ! Njut höstkvällen !!! Kram! 🙂

 5. Anette says:

  Eeeeeelsker grønnfargen på kjolen!!

  Synes det er så fint å plassere en sofa midt i rommet (om man har plass til det da selvsagt;-)) Lykke til med ommøbleringen;-)

  Klem

  • gizmolina says:

   Ja visst är färgen på kjolen amazing? I love it ! 🙂 Och ja, alltså det är inte lätt att veta var soffan ska stå så vi får väl se hur min eventuella ommöblering slutar… 😉 Önskar dig en härlig kväll! Klem!

 6. Elisabeth H says:

  Hei, lenge siden jeg la igjen et spor nå-men leser gjør jeg :-)……. Ikke så lett å si ut i fra det bildet, men det høres veldig fint ut å se utvi slottsparken fra sofaen da, så jeg sier ;flytt om! Håper vi får se litt flere bilder fra hjemmet deres, du har det så fint! God kveld videre! Klem fra Elisabeth H

  • gizmolina says:

   Åhhh så kul att “se” dig igen! 🙂 nu blev jag glad!!! och tusen tack för feedback ang. mina om-möbleringstankar… tror jag ska testa att flytta om allt så får vi se hur det slutar… ? Och ja, jag ska absolut visa fler bilder från hemmet snart. Har ju lovat det ganska länge så börjat bli dags… Önskar dig en riktigt härlig kväll !!! och hoppas vi ses en dag! Klem!

 7. Home of M says:

  Den klänningen är så fin!
  Har skrivit det tidigare, men säger det igen. Du sprider verkligen glädje och energi! Kikar alltid in här när jag behöver lite extra pepp!

  Ha en underbar fin HAPPY tisdag!

  Kramelikram

  • Åhhhh vilken fin kommentar du ger mig idag. Tusen miljoner T.A.C.K.!! 🙂 Du anar inte vilket perfekt tillfälle den kom på. Nu lyste du upp hela min dag här! Önskar dig den bästa tisdagen! Kram!

 8. Emmie says:

  Jag får svindel och pirr-i-magen av bilderna från ditt hem, det är SÅ fint!!! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *