WINDOW SHOPPING.

You are wonderful tröjan har snygg zip i ryggen.

Jag skyltade om igår och hängde bl.a. upp dessa FAB n.e.w.s. från Line of Oslo i fönstret så att de som är ute och fönstershoppar idag får se ett nytt fönster i min butik.   Skyltfönstret = bästa marknadsföringen!

Matchande lack + örhängen.

Alla fina kunder som kommer inom min butik gör mig så g.l.a.d.  ! och igår tittade bl.a. dessa snygga girls från mina hemtrakter i Sverige förbi.

Nu har jag fått total solstress här…. men jag m å s t e verkligen fokusera på att fixa hemma…. blir i alla fall  en liten tur down town sen för att shoppa glass. Sista sommarlovsdagen för lilla J idag.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “WINDOW SHOPPING.”

 1. M says:

  Hej! 🙂

  Visst måste skyltfönstret vara den absolut absolut bästa marknadsföringen! Dessutom “gratis”! 😀 Och du är duktig på att skylta och som kund uppskattar man att butiken skyltas om ofta…….! 🙂

  KRAM M

 2. Natasja says:

  Hva koster elg-teskjorten?

 3. Nämen himmel vad snygga!! Båda två <3 <3 <3
  Önskar plånboken var bredd full just nu alltså 😛

  Puss Bästa & njut söndagen

  • gizmolina says:

   Du är ju bara för härlig. Tack ! 🙂 Du får komma inom butiken en dag strax före stängning så kör vi middag / ett glas efter ! Njut kvällen och lycka till med skolstarten i morgon ! Puss !

 4. Jessica says:

  Min snygga syrra Josefin!!!!
  Hon sa att din butik var lovely!!
  Hoppas själv få besöka den inom kort.

  Kram Jessica

  • gizmolina says:

   Det var så trevligt att träffa din syster och hennes veninna ! 🙂 och vad glad jag blir över att höra att de gillade butiken ! Önskar dig en mysig kväll och en fantastisk måndag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *