WINTER IS HERE!


God lördag mina darlings! 

Idag vaknade jag vill full vinter! Oh my, det har verkligen kommit sååå mycket snö sedan igår eftermiddag. Det är helt vilt! Och jag kom tyvärr. inte i mål helt med allt fix igår så nu står våra cyklar + Johannas nya super fina vespa (mer om den fantastiskt fina presenten en annan gång) ute i snökaoset, loungesoffan är täckt av snö istället för av ett vinteröverdrag och de 3 sista ljusslinglorna kom aldrig upp…  Så – nu ska jag göra ett ryck ute i garaget så att vi kan ta in cyklar + vespa. Allt det andra får vänta till veckan för jag har inga som helst planer om att vara utomhus idag i snöstormen. Istället ska vi maxa innemyset, precis så som jag lovat Johanna .

Och nu har vi ätit en riktigt god pasta lunch. Det är så fint att vi är samlade alla 3 över helgen och det var så kul att jag och JIG kunde gå på basketen ihop igår. Vi åt middag i restaurangen tillsammans med min bror + mamma + H och tyvärr så förlorade BC Luleå matchen men Johanna glänste i alla time-out danser och jag tittar oavsett mest på henne och cheer tjejerna under matcherna så för mig är kvällarna på arenan alltid en vinst!  Och just nu så jobbar Johanna för fullt på en ny koreografi inför nästa hemma-match den 29:e. Jag är så tacksam över hennes dansglädje! för dans och musik ger så mycket härlig energi i livet! Och på tal om musik så måste vi se gårdagens Idol!  Jag tycker att hela programmet, från koncept till deltagare, känns så annorlunda i år så har inte riktigt “fastnat” i det på samma sätt som jag brukar så har just nu, innan jag sett gårdagens program, ingen solklar favorit.  Ja, förutom min kusin Stefan på trummor så. klart! Han får alltid min röst !!! (så stolt över honom!) Ser du Idol i år? Vad tycker du om årets omgång? Har du någon favorit som du röstar på?

 

Vårt Casa från en annan vinkel då jag var igång med att sätta upp ljusslingor ute i trädgården i förrgår, idag vaknade jag till något helt annat än en grön gräsmatta, nämligen detta… 

… Oh my, winter is here!  och den kommer lika plötsligt och känns lika overklig varje år. 

Att gå och styla håret på salong är mitt bästa life hack och det passade mig perfekt att starta helgen med dessa lockar. Nu slipper jag tänka på hårfix på en vecka. Love it!

 

Nu önskar jag dig en härlig lördag fylld av feelgood & lyckliga stunder!

Och om du vill ha samma sköna lounge feeling som jag har är hemma idag så klickar du HÄR. Jag spelar a.l.l.t.i.d. loungemusik här hemma, tycker att huset är så “tomt” och tyst utan…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WINTER IS HERE!”

 1. Lena says:

  Tjusiga lockar men tvättar du inte håret på en hel vecka? Blir det inte rufsigt när du sover?

  • gizmolina says:

   Jag tvättar mitt hår en gång i veckan sedan väldigt långt tillbaka i tiden. Det fungerar bäst för mig! Och bir jag rufsig i håret så finns det ju hårborste.

   Önskar dig en fin söndag! Kram!

 2. LLA says:

  Jag tvättar håret bara en gång i veckan. Det är inte ovanligt.

  • gizmolina says:

   Exakt. Inte alls ovanligt och precis som för dig så passar det mig också bäst att göra så.

   Önskar dig en riktigt fin söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *