WINTER, SPRING, WINTER, SPRING…

Häromdagen, eller det är kanske ett par veckor sen?, så skrev jag att det var liiiite tidigt att starta med påskpynt men nu är jag i gång!  Kickade igång det hela med att köra påskeverksted här hemma igår för Johanna + vänner.  Jag la upp en sneak-peak av vad vi gjorde på instagram (om du inte redan följer mig där så heter jag : gizmolinas) och ska blogga hela saken i ett eget inlägg senare.  Och gud, sen måste jag visa de sööööötaste påsksakerna som kom åkandes med DHL igår också. Så ja, påsken har absolut startat här i Casa Gizmolina. 🙂

Men som sagt – mer om det sen!  Och på morgon var det dags att få lite vinterfeelings igen för det var betydligt kallare ute. Så, här kommer lite a/w-14  inspiration från Chanel. Hur coolt är det inte att de hade byggt upp hela catwalken som ett Chanel shopping Center där alla varor är Chanel brandade? Du kan se hela visningen HÄR.  Och, du kan se en kortare, celeb-after-the-show-& backstage-film HÄR.

E.n.j.o.y.!

En av mina favorit outfits från visningen. Älskar färgen!

Looove pink! och linkande hål ser vi på tees från IRO i butik nu…

Åhhh vilken dröm att få gå runt med SÅ många Chanel bags! 

Det var inte riktigt lika glammigt att shoppa på Joker på morgon 😉

Nu ska jag fota både påskDIY och mer ting till min utförsäljning så jag önskar dig en amazing torsdag!

P.S vi som inte är så glada i att flyga följer inte med så där överdrivet mycket i saken om flygplanet MH 370 som försvunnit…med 239 passagerare ombord…men jag måste säga att jag är chockerad över att det är ens är möjligt att något sånt kan ske? och att man inte hittar det? Skrämmande…

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “WINTER, SPRING, WINTER, SPRING…”

 1. Lena says:

  Här hemma har jag också börjat lite smått med påsken….. blommor, äggpyssel etc etc.
  Nästa vecka spås sämre väder så passa på och njut av solen – det tänker jag göra 🙂
  Ha en fin dag.
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Låter underbart att du kryddar hemmet med vår Lena! Det har som sagt jag också precis satt igång med! 🙂 Och här säger de att vintern ska komma på återbesök i morgon så det gäller som sagt att passa på…

   Önskar dig en underbar & solig dag! Kram!

 2. Frida E says:

  Känner också att det är så konstigt att det ens kan hända att ett plan med så många bara kan försvinna. Mycket konstigt.

  Påsk nja, det dröjer nog ett bra tag men igår hittade jag små kycklingar som piper när man håller i dem….kanske nåt för påskägget till de små hälsar Frida

  • gizmolina says:

   Ja visst är det helt otroligt läskigt… och det har ju gått 6 dagar?! Helt ofattbart…. Då låter det betydligt härligare med pipande små kycklingar! 🙂 Klart du ska köpa de till påskägget!

   Happy weekend! Kram!

 3. Nilla says:

  Vad mysigt ni har det, och du är verkligen en supergo mamma som uppskattar och bjuder till att Johanna ska få ha vänner hemma och pyssla med. Tro mig, jag jobbar på en förskola, och det är inte alla som får följa med sin kompis hem. Njut och snart är det påsk, klart vi ska börja pynta och fixa redan nu 🙂 Kram till dig goa Gimolina och för all energi och allt du ger oss bloggisar.
  Kramar

  • gizmolina says:

   Men åhhh så otroligt snäll du är Nilla. Tusen miljooooner tack för enormt fina ord! De värmer massor och gör min dag ännu soligare! 🙂 Speciellt nu då jag varit ensam hemma med Johanna i flera veckor och inte alltid tycker att jag räcker till…

   Önskar dig en underbar fredag och en helg fylld av solsken och glädje! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *