WINTER WONDERLAND.

På vår gård hemma i stan runt kl.16.10.

Herregud vilken b.r.a. dag jag har haft ! Inte nog med att hela Oslo har sett ut som ett vackert vykort… jag har dessutom upptäckt en sak som gör att jag kommer att spara sååå mycket tid varje vecka tack vare att jag har världens bästa brevbärare till min butik.   Fler skulle vara som henne !!!  Det som hände var bl.a. att hon gjorde mig uppmärksam på att jag har ett postkontor, för bedrifter, precis runt hörnet från min butik. Alltså vi snackar inga köer, bättre öppettider och såååå nära att jag kan gå dit på typ 2 min. Känns som att hela mitt liv blev lite ljusare.  På riktigt !  Helt fantastiskt !!!   🙂

Nu gick precis J´s söta playdate hem och det är dags för läxor.   Johanna  ä.l.s.k.a.r. att göra läxor och hon vill alltid göra hela veckans ark på en gång.  Otroligt smidigt & bra !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “WINTER WONDERLAND.”

 1. Solveig says:

  Åh, vilken vacker bild !!! Man kan inte tro att det är mitt i Oslo.
  Ha en bra kväll. Kram

  • gizmolina says:

   I know… det känns som att vi bor ute på landet , men så bor vi nästan på Karl Johan ! Helt fantastiskt ! 🙂 Önskar dig en underbar dag! Kram!

 2. Annalena. says:

  Hej svejs..Vilken tid är din butik øppen imorgon?? Tjingeling…

  • gizmolina says:

   Hej hopp. Jag har tyvärr inte öppet i dag, tisdag. Du kan väl mejla mig om det är något speciellt du tänkte på ? Kram ! 🙂

 3. Cessan says:

  Helt underbar bild!! 🙂

  Kram Cessan ❤

 4. Erika says:

  Så vacker bild. Vart kommer Johannas mössa ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *