WINTER WONDERLAND.

17358786_10154297827805796_2835380561956244367_o

Se upp för takras! (hjälp…).

Vilken härlig dag vi har haft! Först var vi ute på gården här hemma i det fantastiskt vackra vädret och J åkte t.o.m. skidor! Själv plumsade jag mig fram till det lilla uthuset på gården för att söka fram krukan som jag ska ha påskriset ute i men alltså du skulle sett mig…. jag åkte ner helt till låret och kom nästan inte upp. Ha, ha.  Sen åkte vi hem till pappa & Inger och åt super goda våfflor, tittade på gamla bilder av mig från då jag växte upp (sååå kul att promenera längst memory lane)  och spelade Kina spel (eller ja, jag tror det heter så?). En riktigt mysig & trevlig eftermiddag!

Och nu kom vi precis hem och J sprang över till sina fina vänner och jag ska ta tag i dagens middag: tacos! Men först : tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för den underbara feedback och alla fina komplimanger som jag fick på mitt lördagsinlägg då jag satt här och saknade Oslo så att det gjorde ont.  Ni är verkligen världens bästa bloggläsare!!!  så, från djupet av mitt hjärta: TACK!!!  You make me smile!

(uppdaterar med fler bilder från dagen under kvällen)

Njut din kväll kära du! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WINTER WONDERLAND.”

 1. Lena says:

  And you make us smile 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. Lena! 🙂 Dina fina kommentarer till mig gör mig så otrolig glad!

   Önskar dig en magisk vecka fylld av solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *