WINTER WONDERLAND…!

Allmänt

Goood torsdag mina kära bloggvänner! 

Idag vaknade jag till ett fantastiskt vackert Winter Wonderland och snön fullkomligt vräker ner. Det är alltid något helt speciellt med den första snön för säsongen… lite magiskt…   Att man sen måste skotta en väldig massa snö det är en helt annan sida av saken, den tänker vi inte på nu, nu fokuserar vi på hur vackert det är ute ! ha, ha.

Och igår hade jag en trevlig onsdagsmiddag med familjen här hemma efter tidernas städprosjekt. Jag gick bl.a. igenom alla kartonger med julsaker för att vara gott förberedd när det är dags att pynta loss. Det är ett tips inför helgen, att du går igenom vad du har och skriver en lista över vad du behöver komplettera med nu då julsakerna gör sin entré runt omkring i alla butiker. Och stick in ledningen till granen med färdiga ljus i  / till ljusslingan till granen för att checka status för det är så otroligt trist om du tar upp granen närmare jul också upptäcker du att den inte fungerar…  Och hur passande var det inte att jag fick magasinet Hus & Hem Drömjul i brevlådan idag, den matchar både gårdagens fix och dagens snö perfekt!

 

Möttes av denna utsikt på morgon då jag drog upp gardinerna på sovrummet… Oh my, det har verkligen TOK snöat i natt och det vräker ner fortfarande… 

 

Är så tacksam idag över att jag gjort gården / terrassen klar för vinter, det gav ett lugn idag då snön är här.

 

Ni är så många som frågar mig hur mitt hår ser ut efter 1 vecka? Well, så här fint såg det ut på morgon innan jag hoppade i duschen för idag är det dags för ny “veckostyling”. Jag har inte rört håret på en vecka, inget spray, inget torrschampo, bara borstat det varje morgon. Att gå och styla håret på salong är mitt livs bästa life hack. 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

36
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WINTER WONDERLAND…!”

 1. Elin says:

  Hva er prisen på stylingen du gjør hver uke? Ser fint ut selv etter en hel uke

  • gizmolina says:

   Det är så otroligt individuellt vad det kostar att styla håret eftersom det baseras på längd, önskad styling osv så föreslår att du kontaktar en duktig frisör där du bor och ber om ett prisförslag ! Jag tvättar alltid mitt här hemma och kommer tll min frisör med torrt, nytvättat hår vilket kan bidra till att få ner priset lite… Så ett tips !

   Önskar dig en magisk dag Elin ! Kram! 🙂

 2. LLA says:

  Ja det vore intressant att veta. Å vad säger man när man bokar? Heter det styling?

  • gizmolina says:

   Jag svarade precis Elin här ovanför så läs mitt svar där ang. priset ! När du bokar så säger du att du önskar en hårstyling och om du planerar att gå och styla ditt hår varje vecka så kanske du kan lyckas förhandla till dig ett lite bättre pris ? Men ja, du bokar en styling ! 🙂

   Önskar dig en strålande dag ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *