WINTER WONDERLAND…!

Allmänt

Godkväll mina kära bloggvänner! 

I kväll landade jag äntligen hos min älskade Gizella igen efter att jag rest Luleå – Arlanda – Oslo – London – Oslo – Arlanda – Luleå senaste 9 dagarna och alltså hjälp vad mycket snö det har kommit här uppe i Luleå! Oh my.. jag fick skotta (!) för att ta mig in genom dörren, helt crazy! men samtidigt så vackert!  Min chaufför hämtade mig kl. 10.30 utanför lägenhet i Oslo på morgon strax efter att jag hade dekorerat entrén till jul och ställt chokladkalendrar till alla grannar på brevlådorna. Det är ett tips! att överaska någon med en kalender nu till 1:a december för tänk så kul att få ge bort glädje som strösslas ut över 24 dagar.

Jag är tyvärr inte i super form ännu så nu ska jag lägga mig rekord tidigt…zzz… Berättar mer om dagens resa i morgon.

 

Möttes av denna entré då jag kom hem… hur snöigt som helst. Ha, ha. Och då hade ändå min bror varit här några timmar tidigare och skottat. Det säger en del om hur mycket snö som kommit. 

 

Ni som har följt resan med min utegran… se hur vacker den är nu! WOW!! Snacka om Winter wonderland deluxe ! 

 

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WINTER WONDERLAND…!”

 1. Line says:

  Så hyggelig julegran du har ute.

  Gleder meg til å høre mer fra reise og så håper jeg du kommer med masse slike tips til småting som kan kjøpes og gis bort og til hjemmelig pynt det er så trivelig – Jeg bruker disse tipsene både på sommer og til jul for kjøp av gaver til snømåker, lærere, trenere til ungene osv. De tror jo jeg er det oppkomme av gode ideer men så er jeg bare en som kopierer… Ønsker deg en super dag.

  • gizmolina says:

   Åh om du bara visste vilken skillnad din fantastiska feedback och alla fina ord gör för mig idag Line! Så från hjärtat: tusen 1000 miljoner TACK!!! You made my day !!! För det är då jag får höra att jag inspirerar och att ni som följer mig har glädje av mina tips som jag blir så otroligt peppad till att fortsätta med min blogg. Det är den finaste feedback jag kan få! Så igen: TACK! Jag älskar att du kopierar mig! 🙂

   Önskar dig en magisk dag vidare ! Och husk att det du skrev till mig lyste upp min dag ! Stor tacksam klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *