WINTER GOES SPRING.

10404294_10152684112645796_5403079974158064453_n

Dagens hämta-Johanna-på-AKS outfit = päls + jeans Zara, tee American Vintage, väska Michael Kors, skor Ugg och solbriller Marc Jacobs. 

För att försöka pigga upp mig själv efter en heldag i soffan så rullade jag håret. Det är en sån där feelgood sak för mig som oftast hjälper mig att känna mig lite fräschare. Och sen gick jag för att hämta hjärtat på AKS men alltså v.a.d. har hänt när jag har legat sjuk? Har det blivit vår?!? Jag kände mig SÅ fel i päls & Ugg´s när jag kom ut. Som en winter wonderland girl som gått lite vilse typ… Ha, ha.  Men eftersom jag inte är i form så orkade jag inte switcha då jag gick iväg på föräldramötet i kväll så jag körde samma outfit för det är väl ändå lite vinter fram till påsk… eller? Och ja, jag gick på mötet, eller i alla fall halva, kände att jag inte vill missa nåt…också är jag klassmamma så känner ett större ansvar…

Men nu är jag helt slut så det blir en tidig kväll på mig också kryssar jag fingrarna för en bättre morgondag och då ska jag ge er några super fina shoppingtips!  Åh jag riktigt längtar efter att fota och visa!  Men först: dejt med John Blund.

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WINTER GOES SPRING.”

 1. Ida says:

  Ingen som kan tru du er syk som ser sååå bra ut da 🙂 elsker jakka og antrekket ditt. Classy og pent 😉 masse god bedring!! Kjenner at jeg selv bærer på noe, har så vondt når jeg puster. Drikker te og honnung i håp om å bli bedre og at det tette hode skal slippe.

  • gizmolina says:

   Åhhh så snäll du är. Tusen 1000 miljoner tack för komplimangen Ida! 🙂 Jag är , tack och lov, i bättre form nu! och jag kryssar fingrarna för att du slapp bli sjuk så att du kan njuta den nya veckan!?!

   Önskar dig den bästa dagen! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *