WOHOOO!!! BLOGGEN ÄR FIXAD!

Allmänt

512307b5374d1491d49aabc4314b46f0

Idag var det flyttdag för bloggen… den flyttade från ett webbhotell till ett annat (mycket större).

Mina kära älskade bloggvänner! 

Ä.N.T.L.I.G.E.N. är bloggen flyttad och allt fungerar som det ska igen!!! 🙂  Åhhhh vilken lycka! jag både dansade och hoppade högt av glädje då jag fick beskedet samtidigt som jag sprang runt och plockade påsar inför i morgon.

Ja, för i morgon ska jag presentera mina bästa stylingtips på Stor Storsenter kl.19.00 (hoppas att vi ses!).  Men mer om det i ett eget inlägg strax för nu kokar pastavattnet här och jag ska ta och slänga ihop middag till oss girls.

Herregud så kul att jag kan blogga normalt nu!  Se upp för bildregn i kväll…! 😉

Stora kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “WOHOOO!!! BLOGGEN ÄR FIXAD!”

 1. Test! för att se om allt fungerar! 🙂

 2. Nina says:

  Vad kul, för jag längtar verkligen att få se dina bilder =)

 3. karin says:

  Åh va kul

 4. Evelina says:

  Kul att ha dig “tillbaka”!! Ser framemot ett bildregn 😉

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. Evelina! 🙂 Det känns fantastiskt kul att äntligen kunna blogga normalt igen!

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 5. Merete says:

  Herlig at alt fungerer som det skal igjen! Gleder meg stort til masse bilder 🙂
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *